11.7.15

Στο Λιμεναρχείο της Αίγινας την πέρασε ο Βαρουφάκης...

...για το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο, που κατήγγειλε, πως, δέχθηκε επίθεση από τρεις σωματώδεις άντρες, όταν επιχείρησε να πλησιάσει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ...
Μέχρι νωρίς το πρωί του Σαββάτου ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, παρέμενε στο Λιμεναρχείο της Αίγινας εξαιτίας του επεισοδίου που κατήγγειλε δημοσιογράφος, ο οποίος υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από αστυνομικούς της φρουράς του.

  Ο...
συντάκτης του "Πρώτου Θέματος", Φρίξος Δρακοντίδης κατήγγειλε στους αξιωματικούς του Λιμενικού, ότι δέχθηκε επίθεση από τρεις σωματώδεις άντρες, όταν επιχείρησε να πλησιάσει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για να του ζητήσει να κάνει κάποια δήλωση. Ο δημοσιογράφος εξέφρασε την βούλησή του να υποβάλει μήνυση στους τρεις άντρες και τη σύζυγο του πρώην υπουργού, που σύμφωνα με την καταγγελία τον κατέγραφε με το κινητό της κάνοντας ειρωνικά σχόλια τη στιγμή της επίθεσης. 

  Ο πρώην υπουργός συνόδευσε τη σύζυγό του στο Λιμεναρχείο, καθώς κλήθηκε από τους αξιωματικούς να καταθέσει. Ωστόσο και η πλευρά των αστυνομικών συνοδών του Γιάνη Βαρουφάκη εξέφρασαν την βούλησή τους, να καταθέσουν μήνυση κατά του δημοσιογράφου. Και οι δύο πλευρές παρέμειναν στο Λιμεναρχείο μέχρι να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός διαθέτει βουλευτική ασυλία.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: