22.7.15

Γεροβασίλη: Ενδεχομένως όταν χρειαστεί να πάμε σε εκλογές...

ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο οριστικής ρήξης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας ότι «αν σήμερα εξακολουθήσουν να υπάρχουν δύο απόψεις που συγκρούονται σε κυβερνητικό επίπεδο δεν...
μπορεί να συνεχιστεί έτσι αυτό». Και τόνισε ότι «ενδεχομένως όταν χρειαστεί να πάμε σε εκλογές» προσθέτοντας, ωστόσο, ότι αυτή τη στιγμή προέχει η επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σε συνέντευξή της στον Alpha 98.9 σημείωσε ότι: «Υπάρχουν δύο απόψεις μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ που υπήρχαν από πάντα, μέσα από συλλογικές διαδικασίες όπως αρμόζει θα συζητηθούν αυτά τα ζητήματα».

Παραδέχτηκε ότι είναι πιθανόν να είναι και αναπόφευκτο το διαζύγιο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «δεν είμαι εγώ αυτή που θα το αποφασίσει».

«Το να ακούγονται φωνές με προχειρότητα χωρίς υλοποιήσιμη αντιπρόταση, προφανώς δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει ανοιχτά για το σχέδιο με το οποίο διαπραγματεύτηκε ο ίδιος» πρόσθεσε.

Πάντως, η κ. Γεροβασίλη δεν απέκλεισε να είναι μεγαλύτερη η στήριξη στην κυβέρνηση στην αποψινή ψηφοφορία, λέγοντας «τα πράγματα είναι καλύτερα από την προηγούμενη».

Απαντώντας σε ερώτηση για την στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου απάντησε: «Δεν είμαι εγώ που θα κάνω συστάσεις για το ποιος θα αναλάβει πρωτοβουλία. Πρέπει να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία πάντως».

Δεν υπάρχουν σχόλια: