4.7.15

Συμφωνία την Δευτέρα...

...ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα...
Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgermeine Zeitung, ο υπουργός Οικονομικών ,Γιάνης Βαρουφάκης, τόνισε ότι την επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος θα υπάρξει συμφωνία με τους πιστωτές ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
Ο...
υπουργός Οικονομικών δήλωσε:

Περιμένω ότι θα έχουμε μια συμφωνία τη Δευτέρα ... Ανεξαρτήτως του αν η πλειοψηφία θα ψηφίσει 'ναι' ή 'όχι' στο δημοψήφισμα. Μην ακούτε αυτούς που λένε ότι η προσφορά δεν βρίσκεται στο τραπέζι -- φυσικά και εξακολουθεί να βρίσκεται στο τραπέζι, επειδή είναι αυτό που θέλουν.

Αναφορικά με τον γερμανό ομόλογό του, ο Γιάνης Βαρουφάκης επισήμανε πως «ο κ. Σόιμπλε έκανε σαφές το 2012 ότι θα προτιμούσε ένα Grexit», σύμφωνα πάντα με τα αποσπάσματα της συνέντευξης που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την Franfurter Allgemeine Sonntagszeitung.

Νωρίτερα, ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται σήμερα στην ισπανική εφημερίδα El Mundo, πως "αυτό που κάνουν (οι πιστωτές) στην Ελλάδα έχει ένα όνομα: τρομοκρατία".

"Γιατί μας εξανάγκασαν να κλείσουμε τις τράπεζες; Για να φοβίσουν τους ανθρώπους. Και όταν πρόκειται για διασπορά φόβου, αυτό αποκαλείται τρομοκρατία", συνέχισε ο έλληνας υπουργός...

Δεν υπάρχουν σχόλια: