22.7.15

Αιχμές Φίλη για Κωνσταντοπούλου...

Με αιχμές και κόντρες άρχισε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση του δεύτερου πακέτου μέτρων.

Ο...
κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης ζήτησε να μην μπαίνουν μικροκομματικές σκοπιμότητες αυτή την ώρα αφήνοντας αιχμές για την Πρόεδρο της Βουλής.

«Αυτά που συζητάμε είναι τα τελευταία προαπαιτούμενα προκειμένου η χώρα να λύσει τα θέματα χρηματοδότησης. Θα παρακαλούσε για μεγαλύτερη κατανόηση των δύσκολων περιστάσεων που διατελεί η πατρίδα. Να αρθούμε όλοι πάνω από μικροκομματικές ροπές. Με ευθύνη να σταθούμε στον κόσμο του μόχθου που αγωνιά για την σύνταξη και τα φάρμακά του» τόνισε ο κ. Φίλης.

Και πρόσθεσε: «Κανείς δεν μπορεί να προσπεράσει με ευκολία την δεύσμευση της χώρας με τους εταίρους σε πλαίσιο έκτακτης ανάγκης. Μπορούσε ωστόσο να είχε γίνει και χθες η συζήτηση και η συνεδρίαση των Επιτροπών και να έχουμε σήμερα περισσότερο χρόνο για τοποθετήσεις».

Λαμβάνω σοβαρά υποψή μου την απάντηση που σας έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Να μην επαναλαμβάνουν οι βουλευτές την καρικατούρα του Χρυσοχοϊδη που δήλωσε ότι ψήφισε το μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει. Οι βουλευτές θα χρειάζονταν 32 ώρες και πλέον για μια απλή ανάγνωση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: