20.7.15

Στρατούλης: Πολύ τυχερός που γνώρισα τον Ρωμανιά...


-Το «Οχι» μου στη Βουλή δεν αναιρεί τη στήριξή μου στην κυβέρνηση.
-Διασφαλισμένες και για τον Αύγουστο και για μετά οι συντάξεις.

Κατρούγκαλος: Ο Ρωμανιάς θα παραμείνει στο υπουργείο Εργασίας...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

«Το ‘Οχι’ μου στη Βουλή, στη συμφωνία με τους δανειστές δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση τη στήριξή μου στην κυβέρνηση για την εφαρμογή των προγραμματικών της δεσμεύσεων απέναντι στο λαό», δήλωσε ο Δημήτρης Στρατούλης κατά την τελετή παράδοσης- παραλαβής στο υπουργείο Εργασίας.
Δεσμεύτηκε πως...
ως βουλευτής πλέον του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να στηρίζει τα συμφέροντα των εργαζομένων και των συνταξιούχων και κυρίως τη δημόσια κοινωνική ασφάλισης, με τη γνώση που απέκτησε στην 6μηνη παραμονή του στο υπουργείο.

«Θα αγωνιστώ ώστε η κυβέρνηση να μην αναλάβει δεσμεύσεις που θα ακυρώνουν τις προγραμματικές δεσμεύσεις της και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

Κάνοντας απολογισμό της 6μηνης θητείας του στο υπουργείο επισήμανε, μεταξύ άλλων, πως έχουν διασφαλιστεί οι συντάξεις και για τον Αύγουστο και για τους επόμενους μήνες, όπως χαρακτηριστικά είπε.
Τέλος, κι ενώ ο Κατρούγκαλος ανακοίνωσε, πως, ο γενικός γραμματέας κοινωνικών ασφαλίσεων  θα παραμείνει στο υπουργείο Εργασίας, ο Στρατούλης πήρε το μικρόφωνο θέλοντας να ευχαριστήσει τον Ρωμανιά, λέγοντας, πως, "είμαι πολυ τυχερός που τον γνώρισα"...

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: