3.7.15

Το κράνος του Βαρουφάκη, ανάβει φωτιές στην Ιαπωνία...



Και όμως έγινε και αυτό. Οι Ιάπωνες έχουν εκνευριστεί με τον Γιάνη Βαρουφάκη, επειδή φοράει το κράνος του επάνω στη μηχανή και...
συχνά πυκνά, αναγκάζεται να κάνει δηλώσεις ενώ φοράει το κράνος. Αποτέλεσμα αυτού είναι να φαίνεται η μάρκα του κράνους του, το οποίο είναι Ιαπωνικής κατασκευής.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Welt, η Ιαπωνική εταιρία που κατασκευάζει τα κράνη μηχανών Shoei, είναι στα όρια του εκνευρισμού επειδή θα ήθελε άλλο πρόσωπο να διαφημίζει, έστω και έμμεσα το προϊόν τους.
Ο εκπρόσωπος της Shoei μάλιστα έκανε και δηλώσεις: «Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας δεν είναι ένας συνηθισμένος υπουργός. Δίνει συνεντεύξεις φορώντας το κράνος του. Στο οποίο κράνος εμφανίζεται καθαρά το λογότυπο της εταιρίας μας».

Και συνεχίζει: «Η εταιρεία θα μπορούσε να χαίρεται για την δωρεάν διαφήμιση των προϊόντων της. Αντ' αυτού όμως έχουμε ενοχληθεί. Ο 54χρονος Βαρουφάκης είναι ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας o οποίος μιλάει για την οικονομική κρίση της χώρας του αλλά και για πιθανές περικοπές σε μισθούς και την ώρα που κάνει δηλώσεις, στο κεφάλι του φαίνεται το εμπορικό σήμα της εταιρείας. Για μας αυτό είναι αντιπαραγωγικό. Θα θέλαμε άλλο πρόσωπο για να διαφημίσει το κράνος μας».

Το κράνος του υπουργού κοστίζει 399 και όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της Shoei: «έχει επιλέξει ένα κράνος σχετικά καλής ποιότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: