27.7.15

Δέχομαι συντροφικά μαχαιρώματα...

Δεν μετανιώνω για τίποτα...

«Οι FT έφτασαν να με εμφανίζουν να ετοιμάζω ριφιφί στο νομισματοκοπείο και σύλληψη Στουρνάρα» δεν είναι τυχαίο ότι ξεπουλήθηκαν, τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη συνέχεια της ομιλίας του.

Και...
πρόσθεσε:

Στο μνημονιακό κάλεσμα ανταποκρίθηκαν ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ. Να τους χαιρόμαστε. Κάποιοι αρνηθήκαμε να συμμετάσχουμε σε αυτή τη νέα διευρυμένη μνημονιακή συναίνεση.

«Όχι μόνο δε μετανιώνουμε αλλά και υπερήφανοι για το "όχι" που είπαμε στη Βουλή» πρόσθεσε.

«Μιλησε και για συντροφικά μαχαιρώματα» σημειώνοντας ότι «αντιπαρέρχομαι τις επιθέσεις, έχω μάθει να προσπερνώ τις εσωκομματικές αλληλοκατηγορίες. Έχω μάθει να μην προσωποποιώ τις αντιπαραθέσεις» τόνισε ο κ. Λαφαζάνης.

Είπε ότι κάποιοι μίλησαν ανιστόρητα και πρόσθεσε: «υπονομεύουμε τον ΣΥΡΙΖΑ όσοι υπερασπιζόμαστε, παρά τη λάσπη και τις επιθέσεις το ριζοσπαστικό πρόγραμμά του; Υπονομεύουμε την ενότητα όσοι θέλουμε να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο πρόγραμμά μας; Ποιοι υποσκάπτουν το πρόεδρο του κόμματος, παρά τις μεγάλες διαφορές μας».

Τόνισε ακόμη ότι κάποιοι «ανοίγουν με ευκολία σε έναν δρόμο στη μνημονιακή μετάλλαξη του κόμματος. Δεν μας αξίχει τέτοια εξέλιξη και δεν θα την έχουμε»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: