12.7.15

Πετάνε (μαζί) για Βρυξέλλες, Μεϊμαράκης-Φώφη...

Μαζί Μεϊμαράκης-Φώφη ταξιδεύουν για τις Βρυξέλλες
ΦΩΤΟ...
Με την ίδια πτήση, στην οικονομική θέση  ταξίδεψαν για Βρυξέλλες το πρωί της Κυριακής ο Πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης και η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Και οι δύο μεταβαίνουν στη βελγική πρωτεύουσα ώστε...
να συμμετάσχουν στις συνόδους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος αντιστοίχως, που θα πραγματοποιηθούν πριν από τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών των χωρών- μελών της Ευρωζώνης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και στηρίζει τις προσπάθειες του πρωθυπουργού για την εξεύρεση λύσης και την επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους.

Υπανθυμίζεται ότι στην παρέμβασή του στη Βουλή την Παρασκευή, ο κ. Μεϊμαράκης είχε πει: «Δεν θα κινηθούμε διχαστικά, σας λέμε μπράβο που προσπαθείτε έστω και τώρα. Ξέρω τι έχετε περάσει όπως και εσείς τώρα καταλαβαίνετε τι έχουμε περάσει εμείς. Μας ενώνει η Ελλάδα».

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, είχε το μεσημέρι του Σαββάτου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, κατόπιν πρωτοβουλίας της. Η κ. Γεννηματά ενημερώθηκε από τον πρωθυπουργό για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την Ελλάδα, δεν έχουν θέση οι διαφωνίες και οι αντιπαλότητες, και όπως τόνισε στη χθεσινή της ομιλία στο Κοινοβούλιο, σημασία έχει το αποτέλεσμα, «που δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο παρά η συμφωνία».


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: