10.7.15

Αθανασίου: Στηρίζω την πρόταση άνευ όρων και ορίων...

Αθανασίου: Στηρίζω την πρόταση άνευ όρων και ορίων«Εκείνο που πρέπει να δηλώσω ευθύς εξαρχής είναι ότι στηρίζω την πρόταση αυτή άνευ όρων και ορίων» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM 97,8 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου. Και πρόσθεσε:

«Και νομίζω ότι... αυτό πρέπει να κάνει κάθε Έλληνας βουλευτής, για να μην πω απλά κάθε Έλληνας, γιατί αυτή η πρόταση πρέπει να πάρει και τη συγκατάθεση της ελληνικής κοινωνίας».

Και συνέχισε λέγοντας: «Εδώ τα πράγματα είναι κρίσιμα. Δεν αποτελεί μεγαλοστομία να πω ότι σε πολιτικό επίπεδο “πολιορκείται το Μεσολόγγι”. Όταν “πολιορκείται το Μεσολόγγι” εσύ αμύνεσαι. Κάνεις ό,τι πρέπει για να σώσεις την πατρίδα σου. Τα πράγματα έτσι έχουν και δεν θα ήθελα να πω τίποτα περαιτέρω παρά μόνο ότι η μη ψήφισή της αντιβαίνει στη θέληση του ελληνικού λαού. Αν δεν ασελγεί και στη θέληση του ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός θέλει συμφωνία, ακόμη κι αν η συμφωνία αυτή είναι δύσκολη, ακόμη κι αν η συμφωνία αυτή είναι σκληρή».

Στο ερώτημα αν η πρόταση αποτελεί ένα νέο βαρύ μνημόνιο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Αυτό είναι κάτι που θα κριθεί».

Ακούστε το ηχητικό, ΕΔΩ

πηγη enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: