24.7.15

Γεύμα με εκλογικό μενού...

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ...από τον Προκόπη Παυλόπουλο...
Νέα πολιτική πρωτοβουλία για την ενίσχυση του συναινετικού κλίματος αλλά και την ενημέρωση για τα...
πλάνα των πολιτικών αρχηγών στην κρίσιμη πολιτική συγκυρία που βρίσκει την κυβέρνηση λαβωμένη από την ψήφιση των προαπαιτούμενων της συμφωνίας, έλαβε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Το γεύμα αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία λόγω των ραγδαίων εξελίξεων σε πολιτικό επίπεδο και κυρίως λόγω των διαφαινόμενων καλπών στις οποίες ετοιμάζεται να καταφύγει η κυβέρνηση το φθινόπωρο μετά και την απώλεια της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Έτσι, με την ευκαιρία της 41ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, ο κ. Παυλόπουλος θα παραθέσει την Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο, προς τιμήν των Πολιτικών Αρχηγών.

Ο κ. Παυλόπουλος έχει τονίσει επανειλημμένα ότι το πολιτικό σύστημα πρέπει να προτάξει την εθνική ενότητα ώστε να διασφαλιστεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας εντός της νομισματικής ένωσης.

Στο γεύμα θα παρακαθήσουν: o Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Επικεφαλής του Κόμματος «Το Ποτάμι» κ. Σταύρος Θεοδωράκης, εκ μέρους του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, λόγω απουσίας του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, ο κ. Αθανάσιος Παφίλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος, ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος και η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος κα Φώφη Γεννηματά...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: