28.7.15

Καρχιμάκης: Να ανακτήσουμε την εσωτερική μας αξιοπρέπεια...

Καρχιμάκης: Να ανακτήσουμε την εσωτερική μας αξιοπρέπειαΤην άποψη ότι η χώρα πρέπει να ανακτήσει την εσωτερική της αξιοπρέπεια εξέφρασε ο Μιχάλης Καρχιμάκης, στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. 

«Εκείνο που προέχει τώρα είναι...
να ανακτήσουμε την εσωτερική μας αξιοπρέπεια. Και η εσωτερική μας αξιοπρέπεια έχει να κάνει με τη σύγκρουσή μας με όλους εκείνους που δημιουργούν μια μη βιώσιμη Ελλάδα», είπε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ Χανίων.

Ερωτηθείς για την επόμενη ημέρα για τη χώρα ο κ .Καρχιμάκης επισήμανε ότι «προσωπικά η Κυβέρνηση θέλω να επιτύχει, γιατί η επιτυχία της έχει να κάνει με την πορεία της χώρας. Και η πορεία της χώρας έχει να κάνει με τους ανθρώπους. Για το λόγο αυτό πρέπει να προχωρήσει –μεταξύ άλλων-και με την πρόταση της κυβέρνησης Παπανδρέου για τη φορολόγηση των εμβασμάτων ώστε να εισρεύσει νέος πλούτος στη χώρα».

Ο κ. Καρχιμάκης  αναφερόμενος στην περίοδο της διακυβέρνησης Παπανδρέου σημείωσε ότι «αποδείχτηκε σήμερα –δυστυχώς περίτρανα- ότι δεν υπάρχουν άλλοι δρόμοι όπως πολλοί υποστήριζαν. Και στενοχωριέμαι διότι η Κυβέρνηση της Αριστεράς δε λέει πώς φτάσαμε ως εδώ. Και μη ξεχνάμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου το 2009 είχε να αντιμετωπίσει μια εντελώς διαφορετική κατάσταση και να κινηθεί σε αχαρτογράφητα νερά. Ο Γιώργος Παπανδρέου διαπραγματεύτηκε υπό διαφορετικές συνθήκες και σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση με ένα διαφορετικό συσχετισμό δυνάμεων. Δίχως Ολαντρέου και δίχως Ρέντζι. Μόνος σε μια «έρημο» από συντηρητικούς και ακραίους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: