8.7.15

Μεγάλες προσφορές αυτήν την Πέμπτη με την Κιβωτό της Ορθοδοξίας...

Η εφημερίδα Κιβωτός είναι η νέα εφημερίδα για την Ορθοδοξία, την Εκκλησία και την δύναμη της πίστης, θα...
κυκλοφορεί κάθε 15 ημέρες στα περίπτερα όλης της χώρας, με ρεπορτάζ, άρθρα, αφιερώματα και συνεντεύξεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Εκκλησία και την κοινωνία και αφορούν όλους τους πιστούς. Η εφημερίδα θα περιλαμβάνει επιπλέον μεγάλες εκκλησιαστικές προσφορές για τους αναγνώστες της.
Θα την βρείτε από αυτή την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 στα περίπτερα όλης της χώρας και θα περιλαμβάνει 3 μεγάλες προσφορές:

ΝΕΟ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ

Με αφορμή τον πρώτο εορτασμό της μνήμης του Αγίου Παϊσίου στις 12 Ιουλίου, η εφημερίδα Κιβωτός εξασφάλισε για εσάς την Ακολουθία και τον Παρακλητικό Κανόνα του Αγίου Παϊσίου σε μια πολύτιμη συλλεκτική έκδοση που κυκλοφορεί για πρώτη φορά! Συμπεριλαμβάνει σύντομη περιγραφή από τη ζωή και το έργο του Αγίου καθώς και μοναδικό φωτογραφικό υλικό.

Μαζί,
ΔΥΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ CD
Οκτώηχος Βυζαντινή Θεία Λειτουργία
HXOΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ

Μια εκπληκτική συλλογή 16 CD που κυκλοφορούν για πρώτη φορά, με τη ζωντανή ηχογράφηση της Οκτωήχου Βυζαντινής Θείας Λειτουργίας.
Τα 2 πολύτιμα CD που σας προσφέρει κατά αποκλειστικότητα η εφημερίδα Κιβωτός αυτή την Πέμπτη, περιλαμβάνουν τον δεύτερο ήχο. Την συλλεκτική αυτή έκδοση προλογίζει ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος. Ψάλλει η χορωδία των μοναζουσών της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μάκρης

&
ΒΙΒΛΙΟ
ΤΑ ΒΙΟΤΙΚΑ ΜΑΣ
ΤΟΜΟΣ Α
του Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού, Δανιήλ

Ένα ανεκτίμητο βιβλίο για τον ενάρετο βίο, τη θεία πρόνοια και την κατά Χριστό στάση του πιστού στα βασικά βιοτικά θέματα όπως η τροφή, η κατοικία, η ενδυμασία, η λύπη. Ένα πολύτιμο σύγγραμμα που δεν πρέπει να λείπει από καμιά βιβλιοθήκη!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: