14.7.15

Καμμένος: Θα καταθέσω τον πλήρη κατάλογο των δημοσιογράφων και των καναλιών, που έπαιρναν χρήματα...

Καμμένος: Θα ψηφίσουμε αυτά για τα οποία δεσμευθήκαμε στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών - ΒΙΝΤΕΟ

...από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήθεν για τα εμβόλια.
«Ο υφυπουργός ο Τέρενς Κουίκ, αναλαμβάνει υπεύθυνος για τη διαφθορά. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα».
ΒΙΝΤΕΟ...
«Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι (το πραξικόπημα) το οποίο θέλει στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, να μην αποφασίζουν οι λαοί, αλλά να αποφασίζουν κάποιοι μη εκλεγμένοι από...
το Βερολίνο. Θα προχωρήσουμε μαζί με τον Αλέξη τον Τσίπρα και μαζί με το σύνολο το ελληνικού λαού», τόνισε νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος, από το περιστύλιο της βουλής.

«Η κυβέρνηση Εθνικού Σκοπού, είναι αυτό που επιδιώκουν αυτοί που κάνουν το πραξικόπημα. Αυτοί που θέλουν να αντικαταστήσουν την εκλεγμένη κυβέρνηση με μία κυβέρνηση ημετέρων», είπε και μπήκε στο θέμα: «θα προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες για να χτυπηθεί στην Ελλάδα αυτό το σύστημα των ολιγαρχιών. Σε περίπου μισή ώρα θα είμαι στην ΕΣΗΕΑ. Θα καταθέσω τον πλήρη κατάλογο των δημοσιογράφων και των καναλιών, που έπαιρναν χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήθεν για τα εμβόλια είτε για τη γρίπη, προκειμένου να κατευθύνουν τις βολές τους κατά συγκεκριμένων πολιτικών δυνάμεων».

Σημείωσε ότι με απόφαση της κυβέρνησης, «ο υφυπουργός ο Τέρενς Κουίκ, αναλαμβάνει υπεύθυνος για τη διαφθορά. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα».
Δείτε το βιντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια: