14.7.15

Νικολόπουλος: Δραπέτης, ή εδώ στα δύσκολα όρθιος;...


«Το δραματικό και κρίσιμο δίλημμα που τίθεται τώρα είναι: δραπέτης, ή εδώ στα δύσκολα όρθιος;», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος, προσερχόμενος στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος.
«Όλοι κατά συνείδηση ψηφίζουν. Πάντως εγώ είμαι...

από εκείνους που εδώ και 25 χρόνια ψηφίζω κατ’ εντολή του ελληνικού λαού. Αν ο καθένας μας έτσι κάνει, νομίζω ότι θα τα πάμε μια χαρά. Βρισκόμαστε σε μια μεγάλη φουρτούνα, όπου η χώρα έχει καπετάνιο, το εθνικό σκάφος έχει καραβοκύρη. Οι πολίτες δείχνουν ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες, τραγικές στιγμές ότι εμπιστεύονται τον Αλέξη Τσίπρα. Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά λοιπόν χρειάζεται η στήριξη και η εμπιστοσύνη μας να δοθεί σε αυτόν ώστε να φύγουμε, όπως το κατάφερε το Σαββατοκύριακο, από τα πολύ χειρότερα και δυσκολότερα»,  είπε. Και πρόσθεσε:

«Το δραματικό δίλημμα λοιπόν δεν είναι αν θα μείνουμε ή όχι στην κυβέρνηση. Συνειδητά μπήκαμε για να βοηθήσουμε και όπως είπε και ο κ. Καμμένος δεν αποσύρει αυτή την στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του πρωθυπουργού. Κανένας μας δεν θέλει τα μνημόνια. Αυτό είναι βέβαιο. Αλλά το δραματικό και κρίσιμο δίλημμα που τίθεται τώρα είναι: δραπέτης ή εδώ στα δύσκολα όρθιος; Εμείς απαντάμε εδώ στα δύσκολα όρθιοι να συμπαρασταθούμε στα πολύ δυσκολότερα που έρχονται στους χειμαζόμενους έλληνες πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: