20.7.15

Κατρούγκαλος: Δεν θα γίνω νεκροθάφτης...

... της ελπίδας του λαού.
-Δεν είναι Βάρκιζα η συμφωνία αυτή που υπογράφτηκε γιατί δεν παραδόθηκαν τα όπλα.
-Το υπουργείο Εργασίας «είναι ένα μεγάλο στοίχημα που δεν το πήρα για να το χάσω».
ΒΙΝΤΕΟ...
Μεγάλο στοίχημα «που δεν το πήρα για να το χάσω, δεν το πήρα για να είμαι νεκροθάφτης της ελπίδας του ελληνικού λαού» χαρακτήρισε ο Γιώργος Κατρούγκαλος την τοποθέτησή του στο υπουργείο Εργασίας, στη θέση του Πάνου Σκουρλέτη.

Αναφερόμενος στη στάση των πιστωτών, ο κ. Κατρούγκαλος έκανε λόγο για...

σοφτ μεταμοντέρνο πραξικόπημα που με ευθύνη αντιμετώπισε ο πρωθυπουργός, ενώ διερωτώμενος αν υπάρχουν περιθώρια με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε, σημείωσε: «Για τις προαπαιτούμενες δράσεις τα περιθώρια είναι ελάχιστα. Για την εφαρμογή της συμφωνίας μέχρι τον Σεπτέμβρη τα περιθώρια υπάρχουν».

«Πέρα από το κομμάτι συμφωνίας, εδώ είναι υπουργείο Εργασίας της Ελλάδας, του ελληνικού λαού…», τόνισε ακόμη.


Ο κ. Κατρούγκαλος έκανε λόγο για δύο σημαντικά μέτωπα: τη μεταρρύθμιση συνταξιοδοτικού συστήματος και τις εργασιακές σχέσεις. «Η δύναμη μας εξαρτάται από το πώς θα αναπτυχθεί το κοινωνικό και μαζικό κίνημα, πέρα από τη διαπραγμάτευση που θα συνεχίσουμε να κάνουμε», σημείωσε. «Τα λόγια είναι εύκολα, οι πράξεις είναι δύσκολες», συμπλήρωσε.


«Δεν είναι Βάρκιζα η συμφωνία αυτή που υπογράφτηκε γιατί δεν παραδόθηκαν τα όπλα, και η αριστερά πρέπει να υπερασπίσει τα όπλα αυτά, να μην είναι παρένθεση η κυβέρνηση αυτή. Και αυτό είναι ένα στοίχημα που το αντιλαμβάνονται όλοι. Η βούληση του ελληνικού λαού, όπως εκφράστηκε από το 61%, θα εξυπηρετηθεί», ανέφερε ακόμη.

Δείτε το Βιντεο, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: