22.7.15

Λάβρος κατά της Βαλαβάνη ο Γιάννης Πανούσης...

Γιάννης ΠανούσηςΣφοδρή κριτική στη Νάντια Βαλαβάνη άσκησε ο Γιάννης Πανούσης σχετικά με τους υπαινιγμούς της πρώην υπουργού ότι παρακολουθούνταν από... χειραποσκευή της ΕΥΠ.

«Μια υπουργός να λέει ότι χιλιάδες βαλιτσάκια την παρακολουθούν; Κι ας πούμε ότι γινόταν έτσι, βγαίνεις και το λες ότι χιλιάδες βαλιτσάκια παρακολουθούν τους Έλληνες πολίτες, πολιτικούς σε οποιαδήποτε δραστηριότητά τους; Αν έχουμε μια τέτοια σοβαρή καταγγελία ενός υπουργού, πρώτα πάει στα όργανα. Είναι δυνατόν ξαφνικά να πετάει μια “πατάτα”; Πού τα βρήκε αυτά τα βαλιτσάκια να πάω να αγοράσω κι εγώ ένα;» ανέφερε (Βήμαfm) o αναπλ. υπουργός Προστασίας του Πολίτη

«Το πιο απλό πράγμα ήταν να πει ότι "δεν έχω κάνει τίποτα , αλλά επειδή το έκανε η μητέρα μου και θεωρώ ότι δεν είναι σωστό, αναλαμβάνω την ευθύνη και θέτω την παραίτησή μου". Θα το χειροκροτούσε όλος ο κόσμος. Αντ’ αυτού, εμφανίστηκε μια γενική συνωμοσιολογία», πρόσθεσε ο κ. Πανούσης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «δεν παρακολουθούνται Έλληνες. Να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία» και ξεκαθάρισε ότι η ΕΥΠ είναι υπηρεσία που προστατεύει τη χώρα από ξένους και όχι από τους Έλληνες.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: