25.7.15

Ποιοι έχουν ξεπεράσει τις επιδόσεις του Σπαλιάρα...

Γιάννης Σπαλιάρας: Η μόνη γυναίκα με την οποία δεν θα κοιμόμουν είναι η ΜέρκελΜπορεί ο Γιάννης Σπαλιάρας και οι επιτυχίες του στις γυναίκες να έγιναν… viral στο διαδίκτυο αλλά υπάρχουν άλλοι που τον έχουν «φάει λάχανο»…
Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το...

TOP-5 με τους πιο… υπερδραστήριους εραστές, που το μοντέλο από την Ελλάδα πρέπει να κάνει πολλά ακόμα για να τους φτάσει! Σε αυτούς περιλαμβάνονται πορνοστάρ (λογικό), μονάρχες και αθλητές.

Ανάμεσα στους πρώτους «διδάξαντες» μπορεί να μην βρούμε τον… Πέτρο Τατσόπουλο, αλλά θα δούμε άλλες γνωστές προσωπικότητες όπως τον θρύλο του ΝΒΑ, Γουίλτ Τσάμπερλεν.

Άνετα θα μπορούσε να είναι στο ΤΟΡ-5 και ο γνωστός μας Καζανόβας, αλλά το κακό για αυτόν είναι ότι στην εποχή του δεν κρατούσαν τέτοιου είδους αρχεία.



Ακολουθεί η λίστα με τους άντρες με τη μεγαλύτερη «δραστηριότητα»:



5. Βασιλιάς Εδουάρδος ο 7ος (1841-1910) - Κατ' εκτίμηση: 7.800 ερωμένες

Αντιδρώντας στην αυστηρή ανατροφή που έλαβε ως παιδί, ο Άγγλος βασιλιάς το έριξε στο πιοτό, το φαγητό και τις γυναίκες. Παρόλο που παντρεύτηκε την πριγκίπισσα του ελληνικού θρόνου Αλεξάνδρα, είχε πλουσιότατες εξωσυζυγικές δραστηριότητες που διήρκεσαν μέχρι τα εξήντα του. Υπολογίζεται ότι ξάπλωνε στο κρεβάτι με 3 διαφορετικές γυναίκες κάθε εβδομάδα, για σχεδόν μισό αιώνα     

4. Τζον Χολμς (1944-1988) - Κατ' εκτίμηση: 12.000 ερωμένες

Έχοντας χάσει την παρθενιά του σε ηλικία 12 ετών από μια φίλη της μητέρας του, ο πιο διάσημος σταρ της αμερικανικής πορνοβιομηχανίας έκανε αυτό που ήξερε καλύτερα -μέχρι που πέθανε από AIDS. Προικισμένος με ένα τεράστιο μόριο που εκτεινόταν στα 25 εκατοστά, αξιοποίησε δεόντως τα προσόντα του και έφθασε να κερδίζει 3.000 δολάρια τη μέρα για τις ερωτικές δραστηριότητές του επί οθόνης. Ο ίδιος, πάντως, υπερηφανευόταν για τις εξωκινηματογραφικές του επιδόσεις, με αναρίθμητα one-night-stand.

3. Βασιλιάς Ιμπν-Σαούντ (1880-1950) - Κατ' εκτίμηση: 17.000 ερωμένες.

Από την ηλικία των 11 ετών μέχρι το θάνατό του, στα 72, ο Σαουδάραβας μονάρχης έκανε κάθε βράδυ έρωτα με τρεις γυναίκες -χώρια τις 22 συζύγους του χαρεμιού του. Ο ίδιος υπερηφανευόταν ότι το ρεκόρ αυτό διακοπτόταν μόνο όταν ήταν άρρωστος, ή βρισκόταν σε πόλεμο με αντίπαλες γειτονικές φυλές.

2. Γουίλτ Τσάμπερλεν (1936-2000) - Κατ' εκτίμηση: 20.000 ερωμένες.

Στην αυτοβιογραφία του «Βλέποντας από ψηλά», ο θρυλικός μπασκετμπολίστας του NBA υποστήριζε ότι είχε κάνει έρωτα με περισσότερες από 20.000 γυναίκες στη ζωή του. Οι περισσότερες λευκές, όπως κοκορευόταν, και 14 εξ αυτών «πακέτο» σε μια νύχτα. Μεγάλο μέρος των ευκαιριακών ερωμένων προέρχονταν από τις «γκρούπις» που τον επευφημούσαν σε κάθε αγώνα, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων που διεξάγονταν στην κρεβατοκάμαρά του.

1. Ανώνυμος (γεννημένος τον 20ό αιώνα) - Κατ' εκτίμηση: 52.000 ερωμένες.

Στην περίφημη έρευνά του που διήρκεσε δέκα χρόνια, ο πατέρας της σεξολογίας Αλφρεντ Κίνσεϊ κατέγραψε την περίπτωση ενός ανθρώπου που η συχνότητα των ερωτικών συνευρέσεών του ήταν, κατά μέσο όρο, 33 φορές την εβδομάδα για μια περίοδο 30 χρόνων (σχεδόν 52.000 συνολικά). Άλλοι ερευνητές έχουν καταγράψει περιπτώσεις υπερδραστήριων σεξομανών που έκαναν έρωτα δύο φορές την ημέρα, για ίδια χρονική περίοδο. Αυτοί, όμως, κατατάσσονται στους επιλαχόντες...

Πηγή: protagon.gr

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: