1.7.15

Στην Ελλάδα ο Μπέπε Γκρίλο...

...για να υποστηρίξει το "Οχι"...
Ο ιδρυτής και επικεφαλής του Κινήματος Πέντε Αστέρων Μπέπε Γκρίλο έκανε γνωστό απόψε μέσω Διαδικτύου ότι πρόκειται να...
βρίσκεται στην Αθήνα την ερχόμενη Κυριακή για να στηρίξει το «Όχι» στο δημοψήφισμα.

«Την Κυριακή και την Δευτέρα θα είμαι στην Αθήνα με εκπροσώπους του Κινήματος Πέντε Αστέρων. Απευθύνω έκκληση: όλοι στην Αθήνα, η εξουσία στον λαό και όχι στις τράπεζες» έγραψε στο Διαδίκτυο ο Ιταλός πολιτικός και ηθοποιός.

«Θα εκφράσουμε όλη την συμπαράσταση του κινήματός μας στους έλληνες πολίτες σε αυτή την στιγμή Δημοκρατίας», πρόσθεσε ο Γκρίλο.

«Η τελευταία λέξη ανήκει στους πολίτες και ο ελληνικός λαός θα λάβει την απόφαση που θεωρεί πιο σωστή ανάμεσα στην συνέχιση της λιτότητας που επέβαλαν οι γραφειοκράτες και οι τραπεζίτες και στην ανάκτηση της κυριαρχίας τους. Θα ειδωθούμε στην Αθήνα, στο Σύνταγμα!», γράφει στο ιστολόγιό του ο Μπέπε Γκρίλο.

Παράλληλα, τόσο ο συντονιστής του κόμματος «Αριστερά-Οικολογία-Ελευθερία», Νικόλα Φρατοιάνι, όσο και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Στέφανο Φασίνα ανακοίνωσαν ότι θα μεταβούν στην Αθήνα προς υποστήριξη του «Όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής...
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: