27.7.15

Αριστεροί και φίλοι...

Ποιοι δίνουν το παρών στην εκδήλωση του Iskra...

Δείτε νέες φωτογραφίες...

Στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσκεινται στην Αριστερή Πλατφόρμα, αλλά και μέλη άλλων πολιτικών χώρων δίνουν το...
παρών στην εκδήλωση για τα πέντε χρόνια της ιστοσελίδας iskra.gr, κεντρικός ομιλητής της οποίας είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Στο κλειστό του Σπόρτινγκ στα Πατήσια, μεταξύ άλλων βρίσκονται ο Μανώλης Γλέζος, ο Τάσος Μαυρόπουλος (Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας), ο Απόστολος Αλεξόπουλος (Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης), ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, ο Γιάννης Μηλιός, οι αντιπεριφερειάρχες Αττικής Σπύρος Τζόκας και Παναγιώτης Αθανασιάδης, η Ελένη Πορτάλιου και ο Βένιος Αγγελόπουλος.

Από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στη συγκέντρωση βρίσκονται ο Ζήσης Ζάννας, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο Ηλίας Ιωαννίδης, ο Κώστας Ήσυχος, η Λίτσα Αμανατίδου, ο Κώστας Δελημήτρος, ο Μιχάλης Κριτσωτάκης, ο Κώστας Λαπαβίτσας, ο Θανάσης Σκούμας, ο Στεφανος Σαμοΐλης, καθώς και ο ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής.

Από άλλους πολιτικούς χώρους, το παρών δίνουν ο πρόεδρος του κόμματος Δραχμή Παναγιώτης Κατσανέβας, ο Παναγιώτης Μαντάς από το ΔΗΚΚΙ, ο Παναγιώτης Σωτήρης από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο Γιώργος Παπαηλιόπουλος από το ΕΠΑΜ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: