25.7.15

Η συγνώμη του Τσίπρα, σε δημοσιογράφο...

Η συγγνώμη του Τσίπρα σε δημοσιογράφοTo περιστατικό συνέβη χθες, κατά το γεύμα των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο. 
Οπως...
γράφει ο "ΒΗΜΑτοδότης": 

Η «συγγνώμη» (και μάλιστα μεγαλοπρεπέστατη) του Πρωθυπουργού προς παλαιά δημοσιογράφο όταν αυτή τού είπε ότι καλύπτει επί 41 χρόνια όλες τις εκδηλώσεις στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Ο κ. Τσίπρας θέλησε να κάνει χιούμορ λέγοντάς της: «Α, εγώ τότε ήμουν αγέννητος...». Τι ήθελε να το πει; Η κυρία συνάδελφος θύμωσε και του είπε: «Δεν είναι σωστό, κύριε Πρωθυπουργέ, να λέτε σε μια κυρία ότι ήσασταν αγέννητος όταν σας λέει κάτι που συνέβη». Ο Πρωθυπουργός το κατάλαβε αμέσως και ζήτησε «ταπεινά συγγνώμη».
Εν συνεχεία, όταν έκλεισαν τις πόρτες και έφυγαν οι κάμερες, συζητήθηκαν, όπως μαθαίνω, τα πάντα: από το πότε θα κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές, με τον Πρωθυπουργό να διαβεβαιώνει ότι θα κλείσει το πολύ ως τις 18 Αυγούστου, το γιατί δεν έρχεται στην Ελλάδα το ΔΝΤ, ως το θέμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με τον κ. Θεοδωράκη να ζητεί να βρεθεί μια συναινετική προσπάθεια καθαίρεσής της, αλλά όπως είπε δεν πρόκειται να κάνει αυτός το πρώτο βήμα καταθέτοντας πρόταση μομφής. Εκείνο που έμαθα επίσης ότι συζητήθηκε είναι η πιθανότητα για πρόωρες εκλογές. Ο κ. Τσίπρας ρωτήθηκε αν προγραμματίζει πρόωρες εκλογές τη στιγμή που είναι κυβέρνηση μειοψηφίας και απάντησε ότι αυτή τη στιγμή προέχει η υπογραφή της συμφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: