25.7.15

Μια νταλίκα βασανισμένες ψυχές...


Συνολικά 110 μετανάστες, μεταξύ των οποίων και 39 ανήλικα παιδιά, σκόπευε να προωθήσει μέλος κυκλώματος διακινήσεων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, μέχρι τον εντοπισμό και τη σύλληψή του από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης και του Τμήματος Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για...
56χρονο υπήκοο Τουρκίας, σε βάρος του οποίου, αλλά και τριών συνεργών του, σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της προώθησης στο εσωτερικό της χώρας μεταναστών με σκοπό το κέρδος.

Έπειτα από τηλεφωνικές κλήσεις διερχόμενων οδηγών, που δέχθηκε το Κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, περιπολικά έσπευσαν στον Κόμβο Ασπροβάλτας, όπου εντόπισαν το φορτηγό αυτοκίνητο γεμάτο μετανάστες.

Στο ίδιο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί που συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τον διακινητή και εντόπισαν 110 υπηκόους Συρίας (μεταξύ των οποίων 39 ανήλικα παιδιά).

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν, κάθε μετανάστης είχε προκαταβάλει το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ στα μέλη του κυκλώματος, προκειμένου να οδηγηθεί στο εσωτερικό της χώρας.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: