14.7.15

Σβίγκου: Βούληση όλων να διασφαλίσουμε την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ...


Την κοινή πρόθεση να διασφαλιστεί η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας για τα μέτρα της συμφωνίας.

Η Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στο...
ρ/σ «Στο Κόκκινο», σημείωσε ότι έγινε μια αρκετά εκτενής και συγκροτημένη συζήτηση και από όλους τονίστηκε ότι η ελληνική κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες ήρθε αντιμέτωπη με ένα άνευ προηγουμένου οικονομικό πραξικόπημα».

«Αυτό θα βαραίνει για πάντα την Ευρώπη και θεωρώ ότι, ανεξάρτητα από την έκβαση των επόμενων ημερών, δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη ούτε αυτήν, ούτε τις ηγεσίες της» τόνισε και σημείωσε ότι υπό αυτήν την έννοια, «προσωπικά πιστεύω ότι η συμφωνία είναι αποτέλεσμα συνθηκολόγησης, υπό καθεστώς εκβιασμών, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη ότι επρόκειτο και για μια εντολή διαπραγμάτευσης μέσα στο πλαίσιο του ενιαίου νομίσματος». 

Η κυρία Σβίγκου σημείωσε ότι στη συνεδρίαση της ΠΓ ακούστηκαν διαφορετικές και διακριτές απόψεις για τη στάση που πρέπει να κρατήσει η κυβέρνηση, ενώ υπογράμμισε ότι «από όλα τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, και ανεξάρτητα από τις διαφορετικές τοποθετήσεις τους,  τονίστηκε η βούληση για τη διασφάλιση της ενότητας και της συνοχής του κόμματος».  

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε λέγοντας:

Η ενότητα για εμάς είναι ο όρος για να αντιμετωπιστεί η κάθε δυσκολία και θέλω να πιστεύω ότι αυτή θα μας προστατεύσει και το επόμενο διάστημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: