17.7.15

Νέα αποχώρηση από τους ΑΝ.ΕΛ. στην Κρήτη...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΖΑΜΑΝΤΑΚΗ
Εξελίξεις επιφέρει στο κόμμα η απόφαση των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τη νέα συμφωνία. Μετά από τον πολιτευτή Χανίων Παντελή Καπαρουδάκη, την αποχώρησή της ανακοίνωσε σήμερα και η...
υπεύθυνη Νεολαίας Κρήτης των ΑΝ.ΕΛ. Ελένη Τζαμαντάκη.

Στην σχετική ανακοίνωση, όπως μεταδίδει το flashnews.gr, η Τζαμαντάκη αναφέρει τα εξής:

«Αφού ευχαριστήσω τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ κ. Πάνο Καμμένο, για την τιμή που μου έκανε να με ορίσει Υπεύθυνη Νεολαίας Κρήτης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, θέλω να δηλώσω:

Στρατεύτηκα στο Κίνημα των ΑΝΕΛ επειδή συναρπάστηκα από τον φλογερό πατριωτικό λόγο του Πάνου Καμμένου και επειδή με ενέπνευσε η Ιδρυτική Διακήρυξη του Κινήματος, που είχε σαν στόχο και σκοπό τον αγώνα για την ανάκτηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, την κατάργηση των επαίσχυντων μνημονίων, την αποκατάσταση Δημοκρατίας και την τιμωρία των ενόχων.

Μετά τα τελευταία γεγονότα με την ψήφιση του τρίτου και απεχθέστερου μνημονίου, διαπίστωσα ότι είναι πλέον είναι αδιαμφισβήτητο πως το κόμμα των ΑΝΕΛ κατέστη ανακόλουθο και εκ διαμέτρου αντίθετο σε όλα τα παραπάνω.

Για τον λόγο αυτό, παραιτούμαι από Υπεύθυνη Νεολαίας Κρήτης, αλλά αποχωρώ και από μέλος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Λυπάμαι πολύ, αλλά το όνομα των προγόνων μου είναι γραμμένο στην ιστορία, ως αγωνιστές της Αντίστασης κατά των Γερμανών κατακτητών και δεν θα μπορούσα με τίποτα να το αμαυρώσω, με το να γίνω συνεργάτης τους.

Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν το έργο της νεολαίας και εύχομαι σύντομα να δούμε την πατρίδα μας ελεύθερη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: