23.7.15

Ο Χρήστος Θηβαίος ζητάει συγνώμη...

Μετά τη συνέντευξη που προκάλεσε σάλο, όπου μεταξύ άλλων συνέστησε στη δημοσιογράφο που τον φιλοξενούσε να πάει να δουλέψει στα... λιπάσματα και εξέφρασε την άποψη ότι...
δουλειές υπάρχουν αλλά οι νέοι προτιμούν την ανεργία γιατί δε θέλουν να εργαστούν και προτιμούν να ζουν με τη σύνταξη των γονιών τους, ο Χρήστος Θηβαίος, με απολογητική διάθεση, ζητά συγνώμη μέσω Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χρήστου Θηβαίου στο Facebook: 

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση. 

Επίσης πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιουργήσαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία. 

Πρόθεση μου ήταν να καυτηριάσω την «αριστοκρατική» αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία, σε κάποια μειοψηφία της νεολαίας, και γι” αυτό υπερέβαλα. Ξέρω ότι, μπροστά στις δοκιμασίες που περνάει η μεγάλη πλειοψηφία των νέων, αυτό είναι τουλάχιστον δευτερεύον. 

Γι’ αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη και από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση. 
Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο. 

Με εκτίμηση 
Χρήστος Θηβαίος»...
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: