29.7.15

Στέλιος Παπαθεμελής: Είμαι συγκλονισμένος...

Στέλιος Παπαθεμελής: Είμαι συγκλονισμένος από τον απροσδόκητο χαμό της κόρης μου
... από τον απροσδόκητο χαμό της κόρης μου.
Αφήστε με στον πόνο μου, έχασα το παιδί μου.
Τι αναφέρει για την άτυχη κοπέλα, συνεργάτης του πρώην υπουργού..
Η 48χρονη γυναίκα, που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας στην Θεσσαλονικη (σας ενημερώσαμε εδώ), ηταν κόρη του πρώην υπουργού, Στέλιου Παπαθεμελή, ο οποίος προσπαθεί να...
συνειδητοποιήσει τον απροσδόκητο θάνατο του παιδιού του. 

Όπως λέει ο γνωστός πολιτικός, η κόρη του είχε ένα τραγικό τέλος καθώς γλίστρησε από το μπαλκόνι την ώρα που πήγε να φτιάξει το κοντάρι της σημαίας που υπήρχε εκεί. Ο τραγικός πατέρας αδυνατεί ακόμη να συνειδητοποιήσει πως η κόρη του είχε το τραγικό αυτό τέλος. Επρόκειτο για μία σεμνή, ιδιαίτερα χαμηλών τόνων κοπέλα, που ασχολείτο με την τέχνη και εκ περιτροπής βοηθούσε τα τελευταία χρόνια στο πολιτικό του γραφείο. 


Ένα κορίτσι που δεν είχε τις πολιτικές φιλοδοξίες του πατέρα του, αλλά διακριτικά ήταν όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του και τον βοηθούσε στο πολιτικό του γραφείο. Πολλές ήταν οι φορές που ερχόταν σε σύγκρουση με τον πατέρα της λέγοντάς του ότι έπρεπε να σταματήσει να ασχολείται τόσο προσηλωμένα με την πολιτική. Της άρεσε ο χορός, η ζωγραφική και ήταν ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο πλάσμα. 


Μιλώντας στο protothema.gr η Μαρία Ιωαννίδου, συνεργάτης του Στέλιου Παπαθεμελή, μιλά για την καλοσύνη της κοπέλας, που βοηθούσε πάντα, όποιον είχε ανάγκη, είτε ήταν ένα μικρό ζωάκι είτε ένας συμπολίτης μας που βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Ήταν ένας άγγελος, λέει χαρακτηριστικά για το κορίτσι που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.


Η κοινωνία της Θεσσαλονίκης είναι σοκαρισμένη από το τραγικό της τέλος.


πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: