25.7.15

Διαμαρτυρία έξω από την τουρκική Πρεσβεία...

 Πορεία υπέρ των συλληφθέντων κομμουνιστών προσφύγων από την ΤουρκίαΔιαμαρτυρία από την τουρκική Πρεσβεία (Βασιλέως Γεώργίου και Ρηγίλλης) θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 7 μ.μ. η επιτροπή αλληλεγγύης για τους...

πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν.

Στο κάλεσμα τονίζει πως «από Diyarbakir μέχρι  στο Σουρούτς και σήμερα στην Ιstanbul το φασιστικό κράτος της Τουρκίας συνεχίζει να δολοφονεί» και καταγγέλλει ότι χθες ειδικές δυνάμεις δολοφόνησαν τη Gunay Ozarskaln, μέλος του Λαϊκό Μετώπου.

Συνθήματα της κινητοποίησης είναι, μεταξύ άλλων: «Οι δολοφόνοι θα λογοδοτήσουν», «Ο λαός δεν θα μείνει χωρίς δικαιοσύνη», «Κάτω ο φασισμός, ζήτω ο αγώνας μας».

Αναλυτικά το κάλεσμα: 

«Το φασιστικό τουρκικό κράτος που πραγματοποιεί δολοφονίες με τα χέρια του ΙΣΙΣ, και σήμερα με τους δολοφόνους αστυνομικούς του πραγματοποίησε νέες δολοφονίες. Σήμερα, στις επιθέσεις που έκανε δήθεν ενάντια στο ΙΣΙΣ, εισέβαλε στα σπίτια και στους συλλόγους των επαναστατών. Κατά τις εφόδους αυτές, οι δολοφόνοι αστυνομικοί στην περιοχή Μπαγτζιλάρ της Κωνσταντινούπολης δολοφόνησαν έναν επαναστάτη.

Ο επαναστάτης που δολοφονήθηκε είναι ο Günay Özarslan από το Λαϊκό Μέτωπο. Από το πρωί οι δολοφόνοι και τα μίντια τους μεταδίδουν συνεχώς ότι «πραγματοποιούνται επιχειρήσεις ενάντια στο İŞİD, στο  PKK και στο DHKP-C». Τα αστικά μίντια λένε ψέματα και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη. Οι δολοφόνοι του ΙΣΙΣ είναι δικά σας παιδιά.
Εσείς τους ταΐσατε,  εσείς τους ποτίσατε, εσείς τους εξοπλίσατε, εσείς τους περιθάλψατε. Ισχυρίζονται ότι αγωνίζονται ενάντια στο ΙΣΙΣ με επιχειρήσεις 5.000 αστυνομικών. Όμως σε αυτές τις επιχειρήσεις, το αίμα που χύθηκε είναι μόνο το αίμα ενός επαναστάτη.

Τι προσπαθείτε να αποδείξετε κάνοντας επιχειρήσεις με 5.000 αστυνομικούς;

2 χιλιάδες ΜΑΤ, 5 χιλιάδες αστυνομικοί, ειδικές δυνάμεις, ελικόπτερα…

Αυτό δεν είναι επίδειξη δύναμης, είναι αδυναμία.

Δειλοί, δολοφόνοι… αυτή είναι η δικαιοσύνη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: