20.7.15

"Κάποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους σε λίγο"...

"Δεν είναι δυνατόν αυτή η κυβέρνηση, η οποία αναγκάζεται να πάρει σκληρά φορολογικά μέτρα, έξω από το...
ιδεολογικό της πλαίσιο και έξω από το πρόγραμμά της, να επιτρέψει να χαθεί έστω και ένα ευρώ από τη φοροδιαφυγή" τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο νέος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τα έσοδα, Τρύφωνας Αλεξιάδης.

«Το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού κατορθώσουμε να πάρουμε ανάσα και οργανώσουμε πέντε πράγματα θα γίνουν πράγματα σε σχέση με τις φορολογικές υπηρεσίες, με την οργάνωση όλων αυτών των διαδικασιών που πραγματικά κάποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους» τονίζει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη  

Ερώτηση: Κύριε Αλεξιάδη, ποιους στόχους έχετε θέσει στα νέα καθήκοντα που αναλάβατε από σήμερα;
Απάντηση: Η πρόκληση είναι πρώτα απ' όλα να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού, ο οποίος σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και μια σύνθετη περίοδο και σε οικονομικό και σε πολιτικό επίπεδο μου εμπιστεύτηκε αυτά τα καθήκοντα. Και η πρόκληση είναι αν όλα αυτά τα οποία έλεγα ως οικονομολόγος, ως συνδικαλιστής, ως εφοριακός, θα μπορέσω τώρα με την πολιτική μου ιδιότητα να τα φέρω σε πράξη, να τα κάνω πράξη. Εκεί είναι και το στοίχημα για μένα προσωπικά. Δηλαδή να κάνω ότι είναι δυνατό, ότι περνάει από το χέρι για να πετύχω. Και διαβεβαιώνω τους πάντες ότι αυτό ακριβώς θα κάνω. Κάθε δυνατότητα που έχω, κάθε φυσική δύναμη που έχω θα την αφιερώσω ώστε να έχουμε αποτελέσματα.
Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: