11.7.15

Κύριε Τσίπρα έχετε δίκιο...

Είστε ο μοναδικός πρωθυπουργός που μας έφερε ένα τριήμερο πριν μας βγάλουν από την Ευρώπη...

Το βλέμμα όλων των πολιτών μας, των Ευρωπαίων και του κόσμου, παρακολουθεί τη συζήτηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι στιγμές είναι τέτοιες που πρέπει να...
ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, πόσο μάλλον που συζητάμε ένα νομοσχέδιο που νομικά δεν ισχύει, τόνισε στην ομιλία του στην Βουλή, ο Βαγγέλης Μειμαράκης.

Εμείς όταν ήταν εθνικά αναγκαίο υπογράφαμε χωρίς εξουσιοδότηση της αντιπολίτευσης. Ερχόμουν με μία συναινετική διάθεση. Η χώρα ήταν καλύτερα τον Δεκέμβριο του 2014 που μας οδηγήσατε σε εκλογές για να μην ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, να χάσουμε έξι μήνες και να χειροτερέψουν όλοι οι δείκτες της οικονομίας.

Με την ομιλία σας κ. Τσίπρα μας αποδείξατε ότι θέλετε να συζητήσουμε για μία πρόταση που υπάρχει στην αιτιολογική έκθεση. Η διαπραγμάτευσή σας θα κριθεί από την ιστορία και τον λαό. Μας φέρατε ένα τριήμερο πριν μας βγάλουν από την Ευρώπη.

Αποχωρήσατε από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων χωρίς κανέναν λόγο και ενώ σας χώριζαν 50 – 60 εκατομμύρια. Καλά τα δημοψηφίσματα κ. Πρωθυπουργέ, αλλά είπατε πως το θέμα ήταν εθνικό, ενώ υποκρύπτατε πως ήταν δημοσιονομικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: