5.7.15

Από 0,6 μέχρι 6 (plus)...


Η εικόνα μέχρι τις 3 το μεσημέρι...
 Οι δημοσκόποι φορτωμένοι με τις σκοπιμότητες, αλλά και τις αποτυχίες του προσφάτου παρελθόντος, δείχνουν να φοβούνται την πρόβλεψη για ενα δημοψήφισμα, με τις ιδιαιτερότητες του οποίου, ποτέ άλλοτε δεν είχαν ασχοληθεί ξανά.
Πάρα ταύτα συνεχίζουν να κάνουν τηλεφωνικές μετρήσεις και...
να καταλήγουν σε συμπεράσματα που όμως δεν τολμούν να δημοσιοποιήσουν.
Όπερ σημαίνει ακρότατο και σκοτεινό παρασκήνιο.
Το nonews-NEWS με το σεβασμό που ξέρετε πως όλα αυτά τα χρόνια αντιμετωπίζει τους αναγνωστες του στις εκλογικές αναμετρήσεις, οφείλει να σας ενημερώσει για αυτή την κυλιόμενη παρασκηνιακή δημοσκοπική ροή.
Πρώτον,  γνωστή εταιρία (την εγκυρότητα της οποίας πάντα αμφισβητούσαμε) έδινε μέχρι πριν από λίγο την διαφορά στο 0,6 υπέρ του ΟΧΙ.
Δεύτερον, αλλη, αντίστοιχης δυναμικότητας, εταιρία  έδινε μέχρι τις 3 το μεσημέρι, τη διαφορά υπέρ του ΟΧΙ στο 6 plus .
Τρίτον, αμέσως μετά τις 15:00 κι αυτή την ώρα που σηκώνουμε την ανάρτηση, τρίτη εταιρία (τα ονόματα βεβαίως αυτή τη στιγμή για ευνόητους λόγους δεν τα δημοσιοποιούμε, αλλά είναι στη διάθεση μας) κυκλοφορεί σε διάφορα δημοσιογραφικά γραφεία ότι "ανακάμπτει το ΝΑΙ".
 Υπό τις παρούσες συνθήκες, το πρώτο επίσημο αποτέλεσμα θα είναι αυτό που προανήγγειλε η GPO  για τις 7 το βράδυ. Το οποίο βέβαια, δεν έχει καμιά σχέση με την σημερινή ψηφοφορία, αλλά αποτελει δημοσκόπηση του Σαββατου που λόγω της απαγόρευσης του νόμου, δεν μπορούσε να δημοσιοποιηθεί. 
Θα επανέλθουμε...

Ν-Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια: