8.6.15

Dress code...


Εντολή να καθιερωθεί η πολιτική ενδυμασία σε όλους τους αστυνομικούς που φρουρούν το Κοινοβούλιο έδωσε ο φρούραρχος της Βουλής.
Την Τρίτη θα εκθοδεί...
η σχετική απόφαση, σύμφωνα με την οποία όλοι οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Βουλή θα πρέπει να είναι με ευπρεπή πολιτική περιβολή, με απαραίτητο το σακάκι, ενώ σε ευκρινές σημείο θα πρέπει να έχουν την υπηρεσιακή τους κάρτα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το μέτρο αποφασίστηκε για λόγους ασφαλείας ως μέτρο αυτοπροστασίας, όπως αναφέρεται, μετά τη δήλωση του Νίκου Μαζιώτη για χτύπημα σε δημόσιο κτήριο.


Καταγγελία Ένωσης Αστυνομικών

Πάντως, η εξέλιξη έρχεται μετά την καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ότι η πρόεδρος της Βουλής έχει δώσει προφορική εντολή από το Σάββατο να μην εισέρχονται στη Βουλή οι ένστολοι ακόμα και για να επισκεφθούν την τουαλέτα.

O Γ. Πανούσης από τη μεριά του τόνισε ότι εφόσον ισχύει η καταγγελία πρόκειται για λαθεμένη απόφαση. «Πιστεύω στις δημοκρατίες ο ένας θεσμός η Βουλή πρέπει να σέβεται τον άλλο θεσμό την αστυνομία. Άρα θέλω να πιστεύω ότι είναι μάλλον λαθεμένη απόφαση, μια παρεξήγηση» είπε.

thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: