4.6.15

CNBC: Ο Τσίπρας θα κάνει αντιπροσφορά...

CNBC: «Δύσκολη» η επίτευξη συμφωνίας - Ο Τσίπρας θα κάνει αντιπροσφορά
«Δύσκολη» η επίτευξη συμφωνίας...
Η επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της θα είναι δύσκολη, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CNBC το οποίο επικαλούμενο αξιωματούχο της ελληνικής κυβέρνησης, τονίζει πως...
ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας θα κάνει αντιπροσφορά στους Θεσμούς προκειμένου να βρεθεί λύση στο ελληνικό πρόβλημα.



Την ίδια ώρα, ο αξιωματούχος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, σημειώνει πως αν και υπάρχει σύγκλιση μεταξύ των δύο πλευρών σε ορισμένα μέτρα, ωστόσο, οι διαφωνίες παραμένουν και πως θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί συμφωνία όταν οι διαπραγματεύσεις γίνονται σε κλίμα «πολεμικό».

Υπενθυμίζεται πως η χθεσινή συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στις Βρυξέλλες ολοκληρώθηκε χωρίς συμφωνία, καθώς οι προτάσεις που άκουσε ο πρωθυπουργός «πάγωσαν» την ελληνική πλευρά. Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη στάση των θεσμών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μόνο από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπάρχει εποικοδομητική διάθεση για την επίτευξη συμφωνίας.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον κ. Γιούνκερ αλλά και τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: