16.6.15

Οι τοποθετήσεις στελεχών στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ...

Με τοποθετήσεις στελεχών συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε νωρίτερα η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ξεκίνησε με την...
εισαγωγική ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Ενδεικτικά, μεταξύ αυτών που τοποθετήθηκαν, ο Πάνος Σκουρλέτης ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι τώρα που η διαπραγμάτευση έχει φτάσει στην κορύφωση της και σε ένα ασφυκτικό σημείο, είναι η ώρα να δοκιμαστεί η ανάλυση που είχε πάντοτε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την οποία η συμμετοχή στην ευρωζώνη και το domino effect που θα μπορούσε να υπάρξει αποτελεί βασικό όπλο, αποτελεί «υπερόπλο». 

Ο ίδιος επισήμανε ότι στη διαπραγμάτευση το θέμα του χρέους είναι βασικό.

Ο Κώστας Ήσυχος χαρακτήρισε τη συνεδρίαση ενωτική διαδικασία που με μεγάλη αποφασιστικότητα θέτει τα ζητήματα της διαπραγμάτευσης σε αυτή τη φάση. 

Υποστηρίζει ότι δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι η διαπραγμάτευση είναι στη λήξη της και στο καλύτερο σημείο της και πως όμως αυτό θα μπορούσε να σημάνει ότι μπορεί να βρεθεί λύση με βάση τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης. 

Ο κ. Ήσυχος ανέφερε ότι πρέπει να διαμηνυθεί προς τους εταίρους ότι πρέπει επιτέλους να συνεννοηθούν τι θέλει ο καθένας.

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στάθης Λεουτσάκος υποστήριξε ότι στην κρίση υπάρχουν δυσκολίες όμως δεν υπάρχουν μονόδρομοι, ότι υπάρχουν εναλλακτικοί δρόμοι, δύσκολοι αλλά ελπιδοφόροι...
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: