22.6.15

Ίσως να τους φταίει ο κακός καιρός...


 Δεν βλέπουν συμφωνία απόψε...

Απαισιόδοξος ο Φινλανδός υπουργός Οικονομικών, που δήλωσε, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup,  ότι η νέα ελληνική πρόταση έφτασε...

στους εκπροσώπους των Θεσμών τα ξημερώματα, ωστόσο δεν έχει ακόμη συζητηθεί.

Ο Αλεξάντερ Στουμπ εξέφρασε την απαισιοδοξία του όσον αφορά την έκβαση των σημερινών συνεδριάσεων, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως έχει πολύ χαμηλές προσδοκίες.


Στο ίδιο "mood" και ο Iρλανδός ΥΠΟΙΚ. Μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες, λίγη ώρα προτού ξεκινήσει το νέο Eurogroup, ο Μάικλ Νούναν είπε, πως, είναι ευπρόσδεκτο το γεγονός ότι οι ελληνικές αρχές έκαναν κάποιες κινήσεις.


Ωστόσο, τόνισε πως έχει χαμηλές προσδοκίες για μια συμφωνία σήμερα, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είμαστε ακόμη σε αυτό το σημείο».


«Έχουμε πολύ χαμηλές προσδοκίες για σήμερα, είναι ο ρόλος του Eurogroup να προετοιμάσει τη Σύνοδο», είπε και πρόσθεσε: «Υπήρξε σύγχυση κατά τη διάρκεια της νύχτας με τις παράλληλες προτάσεις. Θα είναι αρκετά δύσκολο να αποφασίσει το Eurogroup».


«Εικάζω πως θα συναντηθούμε και πάλι την Πέμπτη πριν το Συμβούλιο. Δεν είναι ξεκάθαρο ως προς το ποια είναι η πρόταση της Ελλάδας, υπάρχει κινητικότητα», είπε ακόμη ο κ. Νούναν.


Λίγο νωρίτερα, ο Φιλανδός συνάδελφός του, Αλεξάντερ Στουμπ, είχε αποκαλύψει ότι η νέα ελληνική πρόταση έφτασε στους εκπροσώπους των Θεσμών τα ξημερώματα, αλλά ότι δεν έχει ακόμη συζητηθεί.


Μάλιστα, ο ίδιος εξέφρασε την απαισιοδοξία του όσον αφορά στην έκβαση των σημερινών συνεδριάσεων, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως έχει πολύ χαμηλές προσδοκίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: