8.6.15

Στη δίκη της Χρυσης Αυγής, η ΕΡΤ!...

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα
-Διεκόπη η δίκη για τις 22 Ιουνίου. 
-Τι δήλωσε ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, για τη βεβήλωση του μνημείου του γιου του...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ


Για πρώτη φορά σήμερα, και μάλιστα κατά τη διάρκεια της διακοπής, έκανε την είσοδό της κάμερα από κανάλι στη δίκη της Χρυσής Αυγης, στις φυλακές Κορυδαλλού.

 Στην...
ερώτηση των δημοσιογράφων ποιο κανάλι εκπροσωπεί, ο τεχνικός απάντησε: «Την ΕΡΤ»!...

πηγη efsyn.gr


Διεκόπη για τις 22 Ιουνίου η δίκη της Χρυσής Αυγής


Να μην παρασταθεί η πολιτική αγωγή για τα μέλη της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής τα οποία κατηγορούνται μόνο για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης πρότεινε η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αδαμαντία Οικονόμου.


Έτσι, σύμφωνα με την εισαγγελική λειτουργό, μπορούν να παρασταθούν, οι συγγενείς των θυμάτων σε βάρος των κατηγορουμένων μόνο εάν υπάρχει επιμέρους εγκληματική πράξη.


«Πρέπει να κατηγορούνται ως συμμέτοχοι στην τέλεση συγκεκριμένου εγκλήματος. Η εγκληματική οργάνωση δεν είναι ένα αόριστο αδίκημα αλλά μορφοποιείται», είπε χαρακτηριστικά.


Στην πράξη αυτό σημαίνει, σύμφωνα με την εισαγγελέα, πως η οικογένεια Φύσσα δεν μπορεί να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή σε βάρος των Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη, Παππά κλπ. αλλά μόνο για τον Γ. Ρουπακιά και των υπολοίπων κατηγορουμένων οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην δολοφονία του μουσικού.



«Πρέπει τα συγκεκριμένα μέλη να κατηγορούνται ως συναυτουργοί ή ως συμμέτοχοι στα εγκλήματα» είπε η εισαγγελέας και σημείωσε «στην προκειμένη περίπτωση η οικογένεια Φύσσα δικαιούται να παρασταθεί για το σχεδιασμό της δολοφονία του παιδιού τους για τον Γ. Ρουπακιά και τους άλλους κατηγορούμενους που φέρονται ως συνεργοί του».

Ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, για τη βεβήλωση του μνημείου του γιου

Με δυο λέξεις απάντησε ο πατέρας του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, οταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τη βεβήλωση του μνημείου του γιου (διαβάστε εδω, τι δήλωσε η μητέρα του Φύσσα). 
"Με αυτά που κάνουν δείχνουν πραγματικά ποιοι είναι", είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: