18.6.15

«Ψήνεται» νέος φορέας στην Κεντροαριστερά...



Πρόσκληση σε κάτι …νέο στην Κεντροαριστερά.
«Ηθικός αυτουργός», ο πρώην συγκεντρωσιάρχης του Ανδρέα Παπανδρέου, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, που μαζί με τους...
συντρόφους του καλεί τον κόσμο το Σάββατο 4 Ιουλίου στο ξενοδοχείο President για να …συζητήσουν, να αποφασίσουν, να δράσουν. 
Παρατηρώντας την οικονομική κρίση και τις λανθασμένες πολιτικές διαχείρισής της, την αδυναμία του πολιτικού συστήματος να κατανοήσει το μέγεθος της κοινωνικής κρίσης και κάνοντας λόγο για «Αριστερά της ‘τσέπης’» που επενδύει στο αρεστό αλλά μη ρεαλιστικό όπως λένε οι συντάκτες της πρόσκλησης, καλούν σε οργανωμένη και αποτελεσματική δράση, με τους βασικούς συντελεστές να μιλούν αινιγματικά προς το παρόν για … «κάτι καινούριο» που θέλουν να φτιάξουν.

Μιλούν άλλωστε για απαξίωση του σοσιαλδημοκρατικού χώρου, για το τέλος του ΠΑΣΟΚ και την τιμωρία του από τον λαό, για την πολυδιάσπαση στον χώρο της κεντροαριστεράς και την ανισορροπία σε ένα πολιτικό σύστημα που καρκινοβατεί με την ακροδεξιά να περιμένει στη γωνία.
Καλούν, λοιπόν, τον κόσμο να συζητήσουν για το νέο που πρέπει να εκφράσει τις νέες ζωντανές δυνάμεις της κοινωνίας, το «μπορούμε μαζί» απέναντι στο «εγώ», το αύριο που πρέπει να είναι διαφορετικό από το σήμερα.
 Μιλούν για την ανάγκη ανασυγκρότησης της προοδευτικής παράταξης, απαλλαγμένη όμως από πρόσωπα και πολιτικές που την οδήγησαν στην απαξίωση.Όσοι πιστοί, προσέλθετε…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: