23.6.15

Το στημένο παιχνίδι του Σταύρου...

Σε βάρος του Πάνου...
Ο dirty- καλά, πολιτικά εννοούμε- Σταύρος. Στήνει παιχνίδια και παιχνιδάκια, με στόχο τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο. 
Μόνο που κάνει μπαμ, εκ του μακρόθεν - Βρυξέλλες και βάλε. 
Θέλετε...
λεπτομέρειες? 

Ενα μεγάλο πολιτικό παιχνίδι διεξάγεται στις Βρυξέλλες απο τον Σταύρο Θεοδωράκη και τα ευρωπαϊκά  στηρίγματα του προκειμένου να οδηγήσουν τον Πάνο Καμμένο εκτός Κυβέρνησης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης πιέζει τους Ευρωπαίους φίλους του (Σουλτς κ.α) να ενταχθεί στη συμφωνία η κατάργηση της έκπτωσης του ΦΠΑ στα  νησιά  μια και γνωρίζει οτι αυτό αποτελεί casus belli για τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Ελληνες.

Άλλωστε ο πρόεδρος του Ποταμιού σε συνεργασία με υπουργό της κυβέρνησης, που έχει αποκτήσει τελευταία καλές σχέσεις με τις Βρυξέλλες,  "έστησαν" την διαρροή της Κυριακής οτι ο Καμμένος εισηγήθηκε την εξαίρεση έξι νησιών απο την έκπτωση του ΦΠΑ.

Και εξ αιτίας αυτής της διαρροής  ο Πάνος Καμμένος "βγήκε" χτες το πρωί στο Mega Channel και δήλωσε ο ίδιος δεν θα ψηφίσει μια συμφωνία με την κατάργηση της έκπτωσης του ΦΠΑ στα νησιά.

Με βάση αυτή την δήλωση ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι Ευρωπαίοι φίλοι του προσπαθούν να φέρουν σε δύσκολη θέση τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και να τον οδηγήσουν εκτός του κυβερνητικού συνασπισμού ώστε να οδηγηθεί ο Αλέξης Τσίπρας σε συνεργασία με το Ποτάμι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: