20.6.15

«Στο σφυρί» η πολυτελής βίλα του Τζόνι Ντεπ ...

Δειτε τις φωτογραφίες...
Υπήρξε η «φωλιά» που στέγασε τον έρωτα του πρωταγωνιστή του Χόλιγουντ, Τζόνι Ντεπ και της ηθοποιού και τραγουδίστριας Βανέσα Πράντι.
 Βρίσκεται σε ανάσα αναπνοής από το... λιμάνι του Σεν Τροπέ στην Κυανή Ακτή και αποτελεί «ένα πραγματικό οικισμό της Προβηγκίας που αποτελείται από 12 κτίρια», 1.000 τετραγωνικά μέτρα κατοικήσιμης επιφάνειας και 150 στρέμματα γης, όπου από σήμερα ψάχνει νέο ιδιοκτήτη έναντι του ποσού των 23 εκατομμυρίων ευρώ , όπως γνωστοποίησε σήμερα το μεσιτικό δίκτυο Sotheby’s Real Estate France.

Η πολυτελής έπαυλη στο Βαρ της Νότιας Γαλλίας, σύμφωνα με την περιγραφή του μεσιτικού, εκτός του κεντρικού οικοδομήματος, περιλαμβάνει πολλούς ξενώνες, ένα εκκλησάκι, ένα εστιατόριο και μπαρ, ένα εργαστήριο-γκαράζ, μία οικία για το προσωπικό, ένα περίπτερο κυνηγιού, έναν παιδότοπο, ένα γυμναστήριο και μία επαγγελματική κουζίνα….
Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι πισίνες, δύο τον αριθμό, μία πίστα σκέιτμπορντ καθώς και ένας εκθεσιακός χώρος στον οποίο ο διάσημος ηθοποιός παρουσίαζε τα ζωγραφικά του έργα, τα οποία δημιουργεί στον ελεύθερό του χρόνο.

Ο Τζόνι Ντεπ ο οποίος είχε αγοράσει το ακίνητο το 2001, αποφάσισε να το «ξεφορτωθεί» για να κλείσει «οριστικά αυτό το κεφάλαιο στην ζωή του και να ανοίξει ένα άλλο. 


Ο ίδιος ελπίζει ότι κάποιος άλλος θα απολαύσει την έπαυλη όσο εκείνος την απήλαυσε» και ότι θα του «προσφέρει την ίδια ευτυχία» τονίζει ο πρόεδρος του Sotheby’s Real Estate France, Αλεξάντερ Κραφτ, στον ιστότοπο του μεσιτικού.

Αυτός είναι και ο λόγος που πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, «με πολλά προσωπικά αντικείμενα στο εσωτερικό του», και με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο, μαζί τους και μια στολή πειρατή, από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στους Πειρατές της Καραϊβικής, διευκρινίζει το γαλλικό περιοδικό Paris Match.

Δεν υπάρχουν σχόλια: