15.6.15

Σκηνές... Σάκη με Γιάνη Βαρουφάκη...

Παρασκευή βράδυ σε κεντρικό δρόμο του Παλαιού Φαλήρου. Λίγο μετά τις 9:30. Ξαφνικά, εφηβικές φωνές διακόπτουν την...
όποια ηρεμία επικρατούσε.

"Παιδιά ο Βαρουφάκης"! Οντως, σύμφωνα με τον “Μικροπολιτικό” ο υπουργός Οικονομικών συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Δανάη Στράτου κατευθυνόταν σε γνωστό ιταλικό ρεστοράν.

Μπήκαν, ασπάστηκαν τους υπόλοιπους συνδαιτυμόνες και ακριβώς στο πεντάλεπτο ο υπουργός χρειάστηκε να βγει. Ηθελε να κάνει ένα σοβαρό –κατά τα φαινόμενα- τηλεφώνημα και πήγε δέκα μέτρα μακρύτερα, σχεδόν στην είσοδο πολυκατοικίας.

Λίγη ώρα πριν, σύμφωνα με τη στήλη, είχε αποχωρήσει από σύσκεψη με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου είχε φθάσει τρέχοντας για προγραμματισμένο οικογενειακό δείπνο. Αν όμως λέγεσαι Βαρουφάκης που και πως να βρεις ησυχία;

Στόμα με στόμα ("είναι εδώ ο υπουργός", "τρέξτε ήρθε ο Βαρουφάκης"), η είδηση της παρουσίας του διαδόθηκε τάχιστα. Οι περίοικοι τον εντόπισαν, η πιτσιρικαρία της περιοχής έσπευσε και με νεανικό 'θράσος' τον περικύκλωσε.

Τι να κάνει ο υπουργός, σταμάτησε να μιλά και άρχισε αδιαμαρτύρητα να βγάζει selfies με τα παιδιά, ενώ αρκετές νεαρές ανέβηκαν και σε παγκάκια προκειμένου να έχουν καλή ορατότητα, να φωτογραφίσουν τον υπουργό και να τον δουν που ξαναμπήκε στο εστιατόριο...
πηγή Tα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: