16.6.15

H Ντόρα στο Μαξίμου, ο Σαμαράς σε… κρίση...

Η πρωτοβουλία της Ντόρας Μπακογιάννη να συναντηθεί στις 12 το μεσημέρι με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου έχει προκαλέσει ενόχληση στο...
επιτελείο του Προέδρου της ΝΔ. 

Στην Συγγρού προσπαθούν να υποβαθμίσουν το θέμα λέγοντας 'ουδέν σχόλιο' ενώ δεν αποκλείεται κατά τη συνεδρίαση του άτυπου πολιτικού συμβουλίου (στις 2 το μεσημέρι) , να σταλεί ένα γενικότερο μήνυμα προς όλα τα στελέχη- και όχι προσωπικά προς την ίδια την πρώην υπουργό - που θα θελήσουν να πάρουν ανάλογες πρωτοβουλίες. 

Παράλληλα στελέχη που βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά υπενθυμίζουν τα όσα είχε πει ο Πρόεδρος της ΝΔ στην περιφερειακή συνδιάσκεψη του κόμματος στην Κρήτη. 

«Κάποιοι τη Ν.Δ. την πολεμάνε... μερικοί, ελάχιστοι, και μέσα από την παράταξη έχουν προσχωρήσει σε αυτή τη λογική και παίζουν προσωπικά πολιτικά παιχνίδια, γιατί όλοι καταλαβαίνουν ότι αυτά είναι δωράκια που κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δεν το συγχωρεί κανείς» είχε πει χαρακτηριστικά. 

Ωστόσο ο Αντώνης Σαμαράς, παρά τις εισηγήσεις που έχει δεχθεί, εμφανίζεται προς το παρόν, αντίθετος στο να ζητήσει ο ίδιος συνάντηση με τον πρωθυπουργό ή την σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών. 
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
πηγή real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: