16.6.15

Πόσα λάικ αξίζει ο Γερούν μας;...


(Κυριολεκτικά) Όλοι στο Σύνταγμα την Τετάρτη! Το είδατε; Δύο τα καλέσματα για συγκεντρώσεις την Τετάρτη (17/6) . Οι φιλοευρωπαϊστές (έτσι θεωρούν τους εαυτούς τους Τζήμερος, Άδωνις...
Πορτοσάλτε) και οι οπαδοί της αξιοπρέπειας.

«Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας! Γκρεμίζουμε τη λιτότητα. Σύνταγμα, Τετάρτη 17 Ιουνίου, 7.30μ.μ.». Αυτό είναι το ένα κάλεσμα με διοργανωτή την διαδικτυακή κοινότητα «Eurochange Express-Το εξπρές της αξιοπρέπειας». Και με σκεπτικό: «Ήδη η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει πολλές υποχωρήσεις στην προσπάθεια να αποφύγει τις απειλές και τους εκβιασμούς, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα βήματα πίσω. Η κυβέρνηση δεν έχει άλλο δρόμο από το να μην αποδεχθεί την όποια συμφωνία, αλλά να δώσει λύση με βάση τη λαϊκή εντολή που έχει λάβει.Ασφαλώς, δεν πρόκειται για εύκολη απόφαση, ωστόσο είναι η μόνη που ανταποκρίνεται στο αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και, κυρίως, η μόνη που υπερασπίζεται τις ανάγκες και την αξιοπρέπεια της ελληνικής κοινωνίας»
«Μένουμε Ευρώπη-Συγκέντρωση όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων και πολιτών για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Σύνταγμα, Τετάρτη 17 Ιουνίου, 8 μ.μ.». Αυτό είναι το δεύτερο κάλεσμα με διοργανωτή τον Αγγελο Φραγκόπουλο (που επειδή δεν τον γνωρίζαμε αναζητήσαμε το βιογραφικό του. Στη φωτογραφία βλέπουμε την προηγούμενη συγκέντρωσή τους. Αν είχε κόσμο; Τα περιστέρια ήταν περισσότερα.
Ποιά από τις δύο συγκεντρώσεις θα επικρατήσει; Στην αρένα του Facebook πάντως υπάρχουν σελίδες και για τις δύο συγκεντρώσεις: οι αξιοπρεπείς και οι φιλοευρωπαϊστές. Και το σίγουρο είναι ότι για την ώρα επικρατεί η δαιμόνια κοινότητα των «τρολ» που την έχουν «πέσει» κυρίως στην ομάδα του «Μένουμε Ευρώπη» με άγρια σατιρικές διαθέσεις.
Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα;
* Μένουμε Ευρώπη και σταματάμε τους διορισμούς. Μόνο εθελοντική εργασία και TEDx.
* Μα στο Σύνταγμα ρε συναγωνιστές? εντελώς μπανάλ και με έντονη κομουνιστική φόρτιση το μέρος και η φάση, πως να πλησιάσει ο κόσμος... θα κάνουμε δηλαδή αυτά που κοροϊδεύαμε? άκου σφυρίχτρες και κατσαρόλες.... χρειαζόμαστε νέες ιδέες με κυρίαρχο γνώρισμα την κοινή λογική του μέσου ανθρώπου .... Μπιτσ πάρτη διαμαρτυρίας στη Μύκονο το επόμενο ΣΚ, εκεί να δείτε συναγωνιστές πώς θα μας αγκαλιάσει ο κόσμος
* Μενω Κατω Πατησια .
* Εγω παιδιά μένω Κολιάτσου
* Πουτανα ολα να τα κανουμε. Αναρχια και στουπι σε καθε δραχμολαγνο. Βρυξελλες η Τεφρα. Λαπαβιτσα δεν σε περιμενουμε.ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ.
* Ολαι αι φιλοευρωπαιηκαι δυναμαι με μια φωνη να δηλωσομε πως μενομε ευρωπη
* Συνευρωπαιοι, προτεινω να σχηματισουμε φιλοευρωπαικες ομαδες κρουσης και να τσακισουμε τη λαϊκάντζα με τις καντινες που θα ψηνουν διπλα μας (μαζευονται σε καθε μεγαλειωδη συγκεντρωση σαν αυτη). Θα μυρισουν τσικνα τα ρουχα μας παλι..
* Πόσα λαικ αξίζει ο Γερούν μας;
Και μια προειδοποίηση στη σελίδα του «Eurochange Express»: «μην ξεχασετε να ενημερωσετε τον πανουση...δεν τοχει σε τπτ να στειλει τα ματ». Εδώ που τα λέμε τρολ-ξετρολ, η αλήθεια να λεγεται!

Η συνέχεια επί της πλατείας…

Ναταλί Χατζηαντωνίου

e-tetradio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: