26.6.15

Άγριος καβγάς στην κυπριακή Βουλή...

Άγριος καβγάς στην κυπριακή Βουλή - Το κάπνισμα, οι φωτογραφίες και τα «γαλλικά» - MediaΤο κάπνισμα, οι φωτογραφίες και τα "γαλλικά"...
"Άναψαν" τα αίματα στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής όταν η...
βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου έβγαλε φωτογραφία τους βουλευτές Ανδρέα Κυπριανού του ΔΗΣΥ και Φύτο Κωνσταντίνου του ΔΗΚΟ, ενώ εκείνοι κάπνιζαν εντός της αίθουσας δίπλα από ανοικτό παράθυρο.

Το γεγονός, εξόργισε τον κ. Κυπριανού, ο οποίος πήρε επίσης το κινητό του, προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία την κ. Χαραλαμπίδου. Φέρεται μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της κ. Χαραλαμπίδου, να εκφράστηκε με ανοίκειο τρόπο κατά της βουλευτή του ΑΚΕΛ, η οποία ετοιμάζει επιστολή καταγγελίας εναντίον του βουλευτή του ΔΗΣΥ στον Πρόεδρο της Βουλής.

Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ των δύο βουλευτών ακούστηκαν διάφορες… «φιλοφρονήσεις» με τον κ. Κυπριανού να αποκαλεί την κ. Χαραλαμπίδου «τσατσά» και η κ. Χαραλαμπίδου να ανταποδίδει αποκαλώντας τον «υπόκοσμο».

Το περιστατικό έγινε ενώπιον και άλλων βουλευτών, καθώς και κονοβουλευτικών συνεργατών. Ρόλο πυροσβέστη επιχείρησε να διαδραματίσει ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού, ωστόσο τα πνεύματα είχαν ήδη οξυνθεί και τα πράγματα βγήκαν κυριολεκτικά εκτός ελέγχου και ορίων...
politis-news.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: