27.6.15

Να πουν όλοι αν θέλουν να αποδεχθούμε αυτή την άθλια συμφωνία...

ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ
Η πρόταση του πρωθυπουργού και η κυβερνητική απόφαση να ζητήσουμε από τον ελληνικό λαό την γνώμη του βρίσκεται σε απόλυτη συνέπεια με τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης τους τελευταίους μήνες» τονίζει ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης σε...
συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Είναι μια στάση υπεράσπισης με αξιοπρέπεια και σθεναρότητα της εντολής του ελληνικού λαού στις τελευταίες εκλογές. Θεωρώ την κίνηση αυτή ως την κορύφωση μιας τακτικής η οποία υπερασπίζεται με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα του ελληνικού λαού αρνούμενοι να υπογράψουμε μια τέτοια συμφωνία που θέλουν οι δανειστές».

Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης ο υπουργός Εργασίας τονίζει:

«Καλά θα κάνουν οι εγχώριες μνημονιακές δυνάμεις να μην συντονίζονται με εκείνες τις ακραίες φωνές από το εξωτερικό που επιζητούν την υποταγή της χώρας μας.. Σήμερα το ερώτημα είναι αν είμαστε διατεθειμένοι να υπογράψουμε νέα, σκληρότερα μνημόνια και όρους διαρκούς υποταγής του λαού μας στις απαιτήσεις των δανειστών. Αυτό είναι το ερώτημα το οποίο καλείται να απαντήσει ο ελληνικός λαός. Στο ερώτημα αυτό καλούνται να τοποθετηθούν και οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις. Αυτό το ερώτημα δεν μπορούν να το αποφύγουν και θεωρώ εντελώς παραπλανητική και εντελώς αποπροσανατολιστική την προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους εγχώριων πολιτικών δυνάμεων να αναδείξουν άλλου είδους ερωτήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις της χώρας μας με το ευρώ και την ΕΕ. Είναι μια υπεκφυγή. Πρέπει να μιλήσουν όλοι και να πούνε: Θέλουν να αποδεχτούμε αυτή την άθλια συμφωνία που μας προτείνουν οι δανειστές μας, ναι ή όχι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: