5.6.15

Τα είχε με τον Σεπ Μπλάτερ η Ιρίνα Σάικ?...

Τα είχε με τον Σεπ Μπλάτερ η Ιρίνα Σάικ! - MediaΤην είδηση - βόμβα αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα «El Mundo» χωρίς να διευκρινίζει αν...
η σχέση ήταν παράλληλη με το δεσμό της Ρωσίδας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Μοιάζει απίστευτο, αλλά αν αποδειχθεί αληθινό τότε ίσως... καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί της Ρωσίδας καλλονής ότι ο λόγος που χώρισε με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ήταν οι δικές του απιστίες... Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 29χρονη Σάικ και ο 79χρονος πρώην πρόεδρος της FIFA είχαν ερωτικό δεσμό κατά το πρόσφατο παρελθόν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτός ο δεσμός μπορεί να ήταν την περίοδο της σχέσης της Ρωσίδας με τον διάσημο ποδοσφαιριστή. 

Η αποκάλυψη ήταν μέρος ενός ρεπορτάζ της εφημερίδας σχετικά με την πολυτάραχη ζωή του Ελβετού παράγοντα, ο οποίος είναι γνωστός για την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο. Σάικ και Μπλάτερ έχουν συναντηθεί πολλές φορές στο παρελθόν σε διάφορες εκδηλώσεις, η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους ήταν στην απονομή της «Χρυσής Μπάλας», την οποία κατέκτησε ο Κριστιάνο Ρονάλντοτο 2014. 

Αφήνεται, πάντως, να εννοηθεί ότι η Σάικ τα είχε με τον Μπλάτερ, πριν ο Ελβετός συνάψει σχέση με την (παντρεμένη) Λίντα Μπάρας, 28 χρόνια νεότερή του, με την οποία είναι ζευγάρι μέχρι σήμερα. 

πηγη sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: