15.6.15

Συγκέντρωση συμπαράστασης στην Ελλάδα ...

 
...κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup...
Την Πέμπτη 18 Ιουνίου, οι Υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης συνέρχονται στο Λουξεμβούργο για να αποφασίσουν για το μέλλον της Ελλάδας. Η Επιτροπή Αλληλεγγύης με την Ελλάδα θα βρίσκεται στις 14:30 στην...
place de l’Europe, στο Κίρχμπεργκ, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους Έλληνες διαδηλώνοντας υπέρ τους.


Όπως αναφέρει στο κάλεσμα της:

Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες για την Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση επιδιώκει μια βιώσιμη και λογική συμφωνία με τις ευρωπαϊκές αρχές. Από την απέναντι μεριά, οι ευρωπαϊκοί θεσμοί και οι ιθύνοντες της Ευρώπης αρνούνται στη νέα ελληνική κυβέρνηση τη δυνατότητα να τηρήσει και τις πιο βασικές της δεσμεύσεις. Σκοπός τους: η τωρινή κυβέρνηση της Ελλάδας να συνθηκολογήσει και να αναγκαστεί η χώρα να διαιωνίσει και να επιδεινώσει τα μέτρα λιτότητας που στραγγάλισαν την ελληνική οικονομία και επιβαρύνουν συνεχώς το δημόσιο χρέος της. Αποτέλεσμα:  μια κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση.

Από τη μια πλευρά, οι προτάσεις της Ελλάδας, τις οποίες υποστηρίζουν και πολλοί ανεξάρτητοι οικονομολόγοι, στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από την άλλη, η πεισματική προσήλωση των υπευθύνων της ευρωπαϊκής πολιτικής στις νεοφιλελεύθερες συνταγές που απειλούν με καταστροφή την Ευρώπη που θέλουν οι πολίτες της.

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου, οι Υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης συνέρχονται στο Λουξεμβούργο. Η Επιτροπή Αλληλεγγύης με την Ελλάδα θα βρίσκεται στις 14:30 στην place de l’Europe, στο Kirchberg. Πριν αρχίσει η συνεδρίαση του Eurogroup, θα διαδηλώσει τη συμπαράστασή της στην Ελλάδα,  για το σεβασμό της δημοκρατίας, για μια άλλη Ευρώπη.

Σας καλούμε την Πέμπτη 18 Ιουνίου, στις 14:30,  στην place de l’Europe, Λουξεμβούργο-Kirchberg

Επιτροπή Αλληλεγγύης με την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: