17.6.15

Πανούσης: «Ώρα για να ξεδοντιαστούν όλα τα φίδια ...

Πανούσης: «Ώρα για να ξεδοντιαστούν όλα τα φίδια που απειλούν την κοινοβουλευτική αστική δημοκρατία» - Media
...που απειλούν την κοινοβουλευτική αστική δημοκρατία»...
Νέα επίθεση με πρωτοφανείς εκφράσεις και χαρακτηρισμούς εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, κατά τάσεων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και...
ρευμάτων της Αριστεράς που φωτογραφίζει χωρίς να κατονομάζει.

Ο Γιάννης Πανούσης φτάνει μάλιστα στο σημείο να κάνει λόγο για «φίδια που απειλούν την αστική δημοκρατία», τα οποία πρέπει «να ξεδοντιαστούν».

Αναλυτικά, σε άρθρο του που αναρτήθηκε στον ιστότοπο anoixtoparathyro.gr, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θίγει εκ νέου ζητήματα εσωτερικής λειτουργίας της κυβέρνησης σε συνάρτηση με την ιδεολογική τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μπορεί ο καπετάνιος να μην έχει τη δύναμη να διατάζει το πλήρωμα», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ κάνει λόγο για «κίνδυνο» η κυβερνώσα Αριστερά «δηλητηριαστεί από μεγάλη δόση ιδεολογίας».

Ζητά να μπει τέλος στην «μαρτυρική Αριστερά που την κυνηγάνε όλοι» ενώ βλέπει πράξεις «αντεκδίκησης» προκειμένου «να τιμωρήσει τους βασανιστές».

Επιτίθεται στους γνήσιους αριστερούς που, κατά τον ίδιον, «συνεχίζουν να βρίζουν, να προπηλακίζουν, να εξορίζουν, να λοιδορούν ό,τι και όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους», κάνοντας λόγο για «αριστερή χυδαιολογία».

«Πρέπει να απαλλαγούμε ως χώρα από τους «α(σ)κόπως αριστερούς» που κάνουν ο,τιδήποτε για ν’ αποτύχει η Κυβερνώσα Αριστερά ώστε να μπορούν και πάλι να παίζουν τα διπλά – τριπλά σκοτεινά (και συχνά «βρώμικα») παιχνίδια τους.

Έλεος! Δεν είναι αυτοί οι εκφραστές της Ελλάδας μετά την κρίση. Δεν θέλει ο ελληνικός λαός τέτοιους ανθρώπους να ορίζουν το μέλλον του.

Ώρα για να ξεδοντιαστούν όλα τα φίδια που απειλούν την κοινοβουλευτική αστική δημοκρατία» καταλήγει, με πρωτοφανείς εκφράσεις, ο Γιάννης Πανούσης.

Ολόκληρο το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στο anoixtoparathyro.gr...

πηγη topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: