22.6.15

Παπαδημούλης: Βαίνουμε προς συμφωνία...


«Τις επόμενες ώρες θα κριθεί το περιεχόμενο»...
Η κυβέρνηση βαίνει προς συμφωνία. Οι «οι διαφορές έχουν περιοριστεί» και τις επόμενες ώρες θα κριθεί το ακριβές της περιεχόμενο και η διάρκειά της, τόνισε ο  ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. 
«Ο πρωθυπουργός πηγαίνει με...
πρόταση, πριν αναχωρήσει χθες το βράδυ δήλωσε μια αισιοδοξία ότι η λύση είναι εφικτή. Η αίσθηση που έχω από αυτά που διαβάζω, από αυτά που ακούω, από αυτά που πληροφορούμαι είναι ότι η συμφωνία δεν έχει κλειδώσει αλλά βαίνουμε προς συμφωνία γιατί οι διαφορές έχουν περιοριστεί. Αυτά που θα κριθούν τις επόμενες λίγες ώρες είναι το ακριβές περιεχόμενο της συμφωνίας, η διάρκεια της συμφωνίας και η συμφωνία για το πως θα λυθούν από τώρα τα μετά. Αν το ΔΝΤ δεν συμμετάσχει στη συμφωνία, εγώ προσωπικά το θεωρώ καλό σημάδι, είμαι από αυτούς που θεωρούν ότι ήτνα λάθος κάποιων Ευρωπαίων ηγετών ότι έβαλαν στα χωράφια της Ευρώπης με πολιορκητικό κλοιό την Ελλάδα και με πειραματόζωο την Ελλάδα το ΔΝΤ. Η Ευρώπη έχει και τους μηχανισμούς και τα χρήματα και τις δυνατότητες να ρυθμίζει τα του οίκου της», σημείωσε επίσης, ο Παπαδημούλης.

Πρόσθεσε ότι «ο Τσίπρας έχει μια δημοτικότητα που υπερβαίνει το 70% και πιστεύω ότι πρέπει να προχωρήσει σε αυτό που θεωρεί σωστό για την πατρίδα, τον λαό, την δυνατότητα της κυβέρνησης να κάνει δουλειά και να αφήσει μετρήσιμο έργο για τους Έλληνες πολίτες γιατί έχει την στήριξη της κοινωνίας».

«Η Ελλάδα πρέπει να κάνει μεγάλες αλλαγές, η κυβέρνηση αυτή έχει μια υποχρέωση να κάνει την Ελλάδα από κλωτσοσκούφι και παρία αξιοσέβαστο μέλος της ΕΕ και της Ευρωζώνης», είπε και αναγνώρισε ότι «πρέπει να αλλάξουμε πολλά στη διοίκηση, τη φορολογία, τη γραφειοκρατία, τη διαφθορά, τους κανόνες του παιχνιδιού, τη δικαιοσύνη»....

Δεν υπάρχουν σχόλια: