21.6.15

Δεν έκανα καμιά προφητεία...


Ο Ξυδάκης για τη δήλωσή του περί δραχμής.
ΒΙΝΤΕΟ...
"Ο πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε αλλά και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου μιλούσε εμφατικά για μια έντιμη συμφωνία, ουδέποτε χρησιμοποίησε τη ρήξη, ή το Grexit", δήλωσε ο Νίκος Ξυδάκης.
Ο...
αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο παράτασης του προγράμματος, εξέφρασε την άποψη πως πρόκειται για πολιτική πίεση προς την ελληνική κυβέρνηση.

Ερωτηθείς για τον αν είναι οπαδός της δραχμής απάντησε οτι ουδέποτε έχει υποστηρίξει κάτι τέτοιο και πως αυτό που έχει πει είναι ότι ο ελληνικός λαός επιβίωσε μεταπολεμικά με ένα ασθενές νόμισμα επιτυγχάνοντας υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.

"Αυτό το οποίο εγώ είπα είναι μια ιστορική διαπίστωση για το παρελθόν. Δεν είναι καμία προφητεία και καμία επιλογή για το παρόν" συνέχισε.

"Η επιλογή για το παρόν είναι να παραμείνεις σε ένα κλαμπ ισχυρών ωστόσο με κάποιες προϋποθέσεις που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να επιχειρήσεις την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και τη διάσωση της κοινωνίας" τόνισε τέλος ο κ. Ξυδάκης.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: