2.6.15

«Κούγκι» η ΝΔ…

Ο Σαμαράς σχεδιάζει σύγκρουση ακόμα και με τον Καραμανλή…

Ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για «Κούγκι» τις προάλλες, αλλά μάλλον αυτό θα έρθει από την ΝΔ. Σύμφωνα με...
πληροφορίες ο πρόεδρος της ΝΔ, δέχεται εισηγήσεις , τις οποίες σκέφτεται πολύ σοβαρά, να τινάξει στον αέρα μια ενδεχόμενη συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ και δανειστών.

Του προτείνουν, λοιπόν, να καταψηφίσει τη συμφωνία όταν θα έρθει στη Βουλή, με το επιχείρημα ότι φέρνει μέτρα πολλαπλάσιου ύψους από όσα προέβλεπε το «e-mail Χαρδούβελη», και να αιτιολογήσει την απόφασή του λέγοντας ότι «μας πήγατε σε εκλογές γιατί θεωρούσατε βαριά τα μέτρα που είχε προτείνει η κυβέρνηση της Ν.Δ. και τώρα φέρνετε φοροκαταιγίδα και βάζετε τη χώρα σε τρίτο Μνημόνιο».

Με αυτό τον τρόπο του λένε πως θα πετύχει να αναδείξει τα όσα πέτυχε η δική του κυβέρνηση και να φτιάξει το… ηγετικό του προφίλ, κάτι που επιχείρησε και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, λέγοντας τις προάλλες στον ΣΚΑΙ , ότι ο πρώην πρωθυπουργός αποτελεί… εφεδρεία για τον τόπο.

Σε αυτή την περίπτωση βέβαια, «Κούγκι» θα γίνει και η ΝΔ, καθώς υπάρχουν βουλευτές, που έχουν δηλώσει πως δεν θα ψηφίσουν την συμφωνία, όπως είναι η Μπακογιάννη και ο Δένδιας. Σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε διαγραφές από την ΝΔ και νέα πολυδιάσπαση της.

Το πιο εδιαφέρον θα είναι τι θα κάνει ο Σαμαράς, στην περίπτωση που ο Καραμανλής, πει «ναι» στην συμφωνία. Οι σχέσεις πάντως των δύο ανδρών είναι χειρότερες από ποτέ, με τον στενό σαμαρικό πυρήνα να έχει αποφασίσει πορεία σύγκρουσης με τον Καραμανλή…

Parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: