12.6.15

Το ποτήρι (της υπομονής) ξεχείλισε…

«Σαμαρικοί» εναντίον «δελφίνων»…

Έως τώρα ο Αντ. Σαμαράς, σε μία λογική "απαξίωσης", είχε επιλέξει να μην απαντά στις βολές και την αμφισβήτηση που υφίσταται από "γαλάζια" στελέχη.

Όμως, εδώ και μερικές ημέρες, ο…
"σαμαρικός" πυρήνας εντός Ν.Δ. έχει επιλέξει να στείλει, διά της πλαγίας, συγκεκριμένα μηνύματα στους "δελφίνους" και τους αμφισβητίες, αφού φαίνεται πως ο πρόεδρος της Ν.Δ. θεωρεί πως το ποτήρι της υπομονής του ξεχείλισε. 

Έτσι πριν από μερικές ημέρες ο πρώην υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά Δ. Σταμάτης είχε διερωτηθεί δημοσίως: "Γιατί υπάρχει κάποιος που μπορεί να διαδεχθεί τον Αντ. Σαμαρά στη Ν.Δ.;". Χθες ήταν η σειρά του Άδ. Γεωργιάδη να υποστηρίξει, μέσω του ρ/σ Real, ότι "δεν υπάρχει στη Ν.Δ. ισχυρός εσωκομματικός αντίπαλος του Αντ. Σαμαρά". "Θέλω να είμαι σαφής σε αυτό. Αν υπήρχε ισχυρός αντίπαλος του Αντώνη Σαμαρά, προφανώς οι διαδικασίες θα είχαν ξεκινήσει νωρίτερα. Η φύση δεν αγαπά το κενό. Αν πράγματι υπήρχε κενό, θα είχε έρθει κάποιος να το καταλάβει" συνέχισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. και πλέον μένει να φανεί αν ορισμένοι θα επιλέξουν να τού απαντήσουν -και, μέσω αυτού, να απαντήσουν στον αρχηγό της Ν.Δ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: