7.6.15

Γιατί ο Ντι Κάπριο μηνύει γαλλικό περιοδικό...


ΒΙΝΤΕΟ...
Εξώφυλλο έγινε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Ριάνα στο γαλλικό περιοδικό «Oops». Η Ριάνα φέρεται να...
δηλώνει: «Είμαι έγκυος από τον Λεονάρντο- Δεν θέλει να αναγνωρίσει το παιδί!».
Η απάντηση του 40χρονου σταρ, δεν άργησε να έρθει. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έκανε μήνυση στο γαλλικό περιοδικό και μέσω των δικηγόρων του ζητά να αποσυρθεί το εν λόγω δημοσιεύμα και να του καταβληθεί το ανώτερο ποσό- που προβλέπει το γαλλικό δίκαιο για αυτές τις περιπτώσεις- των 18.000 ευρώ. Επιπλέον, ζητά ένα πόσο των 10.000 ευρώ, εάν το περιοδικό δεν απολογηθεί γραπτώς! 

Ο ιδιοκτήτης του «Oops», Frederic Truskolaski, έσπευσε να δικαιολογηθεί λέγοντας: «Δεν το γνωρίζαμε αν η Ριάνα ήταν έγκυος, αλλά αν ήταν; Δεν μπορούσαμε να ήμαστε σίγουροι, φυσικά!». Όσο για το αν πιστεύει ότι θα κερδίσει τη δίκη: «Συνήθως χάνεις. Αλλά εντάξει, το πρόστιμο δεν είναι τόσο μεγάλο!». Την ίδια στιγμή όμως, δηλώνει σοκαρισμένος με την κίνηση του Ντι Κάπριο: «Γιατί το έκανε αυτό;», δείχνει ν΄ αναρωτιέται. Η δίκη θα γίνει στις 16 Ιουνίου στο Παρίσι.
Υπήρξαν ζευγάρι;
Τον περασμένο Φεβρουάριο, οι φήμες ήθελαν τον Ντι Κάπριο να «μαρκάρει» στενά την Ριάνα. Οι συχνές κοινές τους εμφανίσεις, είχαν πυροδοτήσει τις φήμες που μιλούσαν για το νέο «καυτό» ειδύλλιο στο Χόλιγουντ. Μάλιστα, ο 40χρονος ηθοποιός Leonardo Di Caprio, σε μια προσπάθεια σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ να κερδίσει την καρδιά της εκκεντρικής τραγουδίστριας, της διοργάνωσε πάρτι για τα γενέθλια τους. 

Η Ριάνα, σε συνέντευξη της στο περιοδικό Hello, είχε διαψεύσει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να βγαίνει με τον γόη του Χόλιγουντ: «Είμαι πολύ απασχολημένη αυτή τη στιγμή και δεν έχω πολύ χρόνο να αφιερώσω σε έναν άντρα και έτσι δεν θα ήταν δίκαιο να τραβήξω κάποιον άλλο στη ζωή μου. Αλλά αν το κάνω, θα πρέπει να είναι τόσο άντρας που να μην το φοβίσει το πρόγραμμά μου».

Δείτε Βιντεο, ΕΔΩ

πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: